Samuli Ahokas voitti St Michel Skeetin
6.6.2021 klo 21:02
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Miesten finaalin kärkikolmikko kisan jälkeen: Timi Vallioniemi, Samuli Ahokas ja Sami Aaltonen.

St Michel Skeetin toinen päivä ammuttiin yhtä helteisessä säässä kuin lauantainakin.

Teksti ja kuvat: Janne Kovanen

Miesten sarjassa peruskilpailussa parasta vauhtia piti Timi Vallioniemi, joka nousi lauantain jälkeen johtaneen Samuli Ahokkaan ohi tuloksella 119. Ahokas jäi tästä pari kiekkoa (117) ja kaksikko Eemeli Kurki – Otti Kutila neljä, molemmilla tulos 115. Finaaliin lisäksi Sami Aaltonen (113) ja Juhani Sahlström (112).

Miesten finaalin alla taivaalle purjehti ukkospilviä mutta itse haulikkorata säästyi ukkoselta, jos toki jyrinä kuului ammunnan lomassa, ja muutamia salamoja näkyi itäisellä taivaalla. Sami Aaltonen nousi hyvällä ammunnalla vitospaikalta kolmanneksi hätyyttelemään Ahokasta ja Vallioniemeä. Neljänkymmenen kiekon jälkeen kolmikkoa johti Ahokas 38 rikotulla kiekolla muiden seuratessa parin kiekon päässä. Kolmikosta ensimmäisenä tippui Aaltonen. Vallioniemen viimeisen kymmenen kiekon sarjan alkupään pummi takasi Ahokkaalle tukevan kolmen kiekon etumatkan ennen viimeistä kiveä, eikä ero siitä enää muuksi muuttunut, finaalin voitto Ahokkaalle tuloksella 57.

Miesten M50 sarjassa kärkikaksikko Tero Kallioinen (A-HA) ja Jarmo Ruuskanen (HyMa) paukuttelivat peruskilpailuun mukiinmenevät tulokset 114 ja 115. Finaalissa Kallioinen tiputti kaikki 25 ja nousi ohi Ruuskasen, jolle sattui finaaliin pari pummia. Finaalin kolmanneksi kiri Anssi Hemmo (A-HA) myös puhtaalla ammunnalla.  M60-sarjan voittoon piti Arto Röppänen (PA) tuloksella 111+23. Naisten sarjan voittaja Kaisa Kurki ampui 108.

Kaikki tulokset täällä.