Juho Mäkelä siirtyi trapissa uudelle kymmenluvulle
20.6.2021 klo 09:12
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Juho Mäkelä kuvattuna Orimattilassa 11. kesäkuuta. (Kuva: Lassi Palo)

Juho Mäkelä teki uuden ennätyksensä lauantaina Orimattilassa, kun hän rikkoi trapissa 120 kiekkoa.

Orimattilassa järjestettiin lauantaina trap-kilpailu, jossa kaikki kilpailijat ampuivat 125 kiekkoa. Erillistä finaalia ei ammuttu.

Orimattilan Seudun Urheiluampujien (OSU) Juho Mäkelä teki uuden hienon ennätyksensä, kun hän rikkoi 120 kiekkoa (24+23+25+23+25). Vuoden vanha ennätys koheni yhdellä kiekolla. Mäkelä oli kisan ykkönen. OSU:n Vili Kopra oli toinen (118) ja Lahden Ampumaseuran Matti Nummela kolmas (117).

Mäkelä kuului Suomen poikien EM-joukkueeseen, joka muutama viikko sitten saavutti pronssia Kroatian Osijekissa. Suomen EM-pronssijoukkueeseen kuulunut Juho Montonen (Siilinjärven Urheiluampujat) teki Orimattilassa myös ennätyksensä, kun hänen tuloksensa oli 115.

Kaikki tulokset täällä.