Kallio kahmi vielä kaksi henkilökohtaista mestaruutta lisää Laukaassa, Karri sivusi omaa SE-tulostaan
25.7.2021 klo 22:03
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Joonas Kallio vei kaikkiaan neljä mestaruutta 25 ja 50 metrin pistoolin SM-kilpailussa Laukaassa viikonvaihteessa. Päätöspäivänä sunnuntaina Kallio vei vielä vakiopistoolin ja 25 metrin pistoolin mestaruuden. Vakiopistoolissa Ritva Karri sivusi omaa SE-tulostaan 564.

Kallio ampui vakiopistoolilla tuloksen 560. Hopeaa nappasi Aleksi Pirttimäki (558) ja pronssia Petri Eteläniemi (555). 25 metrin pistoolissa Kallio ampui 583 ja vei mestaruuden ennen Pekka Flemmingiä (572) ja Aleksi Pirttimäkeä (571).

– Vakiopistoolin nopeissa sarjoissa tuli vuoronperään hyviä ja huonoja sarjoja, keskiarvo jäi ihan kohtuulliseksi. 25m pistoolissa alkoi jo olla aika sippi viikonlopun urakasta, mutta keskityin nautiskelemaan ammunnasta hyvässä seurassa. Molemmat osiot menivät kutakuinkin suunnitelman mukaan ja 580 pisteen rajapyykki meni rikki. Kaiken kaikkiaan onnistunut viikonloppu kaikissa lajeissa, Kallio sanoi.

Hän halusi jakaa myös kiitosta tärkeälle taustataholle:

– Kiitos Kainuun Prikaatille tuesta tänäkin vuonna ja mahdollisuudesta kehittyä urheilijana näin pandemiankin keskellä, Kallio sanoi.

Tulokset

Kuva: Teemu Lahti