Timo Nissilälle kansallisen trapin SM-kultaa SE-tuloksella
21.8.2021 klo 17:19

M50-sarjan mitalistit: Jukka Ropilo (vas.), Timo Nissilä ja Jussi Järvinen.

Timo Nissilä voitti lauantaina kansallisen trapin M50-sarjan Suomen mestaruuden uudella SE-tuloksella.

Teksti ja kuva: Tommi Pärnänen

Siilinjärven Urheiluampujat järjestää viikonloppuna kansallisen trapin SM-kilpailut Raasion ampumaurheilukeskuksessa.

Ruotsalon Metsästysyhdistyksen (RMY) Timo Nissilä voitti M50-sarjan Suomen mestaruuden uudella SE-tuloksella 97. Hopeaa sai ampui tiukan pudotusammunnan jälkeen KK-V:n Jukka Ropilo tuloksella 82 ja pronssia PHC:n Jussi Järvinen niinikään tuloksella 82.

M60-sarjassa Suomen mestaruusmerkin ja kultaisen mitalin sai kaulaansa EuSA:n Antero Norri tuloksella 85. Kiekon päähän kultamitalista jäi KS-Ha:n Juha Seppä. Pronssimitalista käytiin vielä pudotusammunta useamman ampujan kesken, kun tasatuloksia 82 oli peräti viisi. Pronssia ratkonnassa voitti PHC:n  Jari Rämö.

Kaikki tulokset: LOPPUTULOKSET M50, Y60, LV1 ja LV2