Ilmoittaudu kiväärin tehoryhmän testileirille Kisakallion Urheiluopistolle
5.10.2021 klo 15:16
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kiväärin tehoryhmän testileiri pidetään 22.-24.10.2021 Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla. Testileirin kautta voi päästä mukaan tehoryhmävalmennukseen. Leirin alaikäraja on 2008 syntyneet. Viikonlopun ohjelma sisältää mm. fyysisen kunnon testauksen, urheilijahaastattelun ja ampumaharjoituksia.

KUTSU KIVÄÄRIN TEHORYHMÄN TESTILEIRILLE

Ammunnan testaamista

Kiväärin testileirille kutsutaan tämän kauden kaikki tehoryhmäläiset sekä uudet ryhmään haluavat urheilijat. Tehoryhmän testileirillä nuoret kokoontuvat näyttämään taitoja, kertomaan itsestään ja harjoittelustaan sekä testaamaan kuntoaan Lohjalle, Kisakallion Urheiluopistolle  22. – 24.10.2021.

Testileiri sisältää fyysisen kunnon testauksen, kestävyyskunnon kartoitus polkupyöräergometritestillä. Näiden tulokset käydään läpi selkeällä palauteluennolla. Ohjelmassa on myös ampumaharjoitukset, haastattelut sekä tietoiskuja ampumaurheilusta. Ilmoittautuminen tehdään alla olevasta linkistä.

PP-Ergotesti

 

Testileiri alkaa perjantaina 22.10.2021 klo 18.00. Leiri päättyy sunnuntaina 24.10. lounaaseen n. klo 14.00. Leirin ohjelma lähetetään ilmoittautuneille viikolla 41.

Varusteet: Leirillä tarvitaan ampumavarusteet ilma-aseammuntaan.

Lisäksi kaikki osallistujat ottavat mukaan muistiinpanovälineet, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet. Huoneissa on vuodevaatteet ja pyyhkeet.

FSM-testi

Ota mukaan myös harjoituspäiväkirjasi ja mahdollinen harjoitussuunnitelmasi sekä kyselylomake täytettynä. Tämä lomake löytyy liitteenä ja se lähetetään ilmoittautuneille myös sähköpostitse. Hinnat ja laskutus. Leirin osallistumismaksu on 220€. Hintaan sisältyy pe – su yön majoitus, 2xaamiainen, 2xlounas, 2xpäivällinen, 2xiltapala sekä fysiikka ja pp-testit. Leiri laskutetaan jälkikäteen. Lasku lähetetään urheilijalle, mikäli et toisin ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita. Leirin osallistumismaksu ilman majoitusta ja ruokailuja on 130€/hlö. Myös oma valmentajasi tai huoltajasi on tervetullut mukaan. Mikäli hän majoittuu ja ruokailee ryhmän mukana hinta on 170€.

Ilmoittautuminen kiväärin testileirille 12.10.2021 mennessä vain SAL: n netissä.
Huom!  Tämä koskee myös valmentajia ja huoltajia!

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

Mahdolliset tiedustelut:
Timo Rautio
puh.040 8202300
timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Kyselylomake:
NUORTEN KIVÄÄRILAJIEN TEHORYHMÄN KYSELYLOMAKE 2021