Joonas Kalliolla ensimmäinen kilpailu Bundesliigassa
13.11.2021 klo 20:30
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Joonas Kallion koronaranneke.

Joonas Kallio kilpaili lauantaina ensimmäisen kerran Saksan Bundesliigassa SGI Ludwigsburgin riveissä. Hän voitti oman vastustajansa, mutta joukkue hävisi.

Pistooliampuja Joonas Kallio kilpaili lauantaina Saksan Bundesliigassa ensimmäisen kerran SGI Ludwigsburgin riveissä. Hänen joukkueensa hävisi ESV Weil am Rheinille numeroin 2-3. Kallio voitti oman vastustajansa eli Michael Schwaldin 383-380.

– Vastaanotto oli erinomainen ja mukava viikonloppu kaiken kaikkiaan! Koronatilanne on täällä tällä hetkellä erittäin huono, ja rajoitusten taso on pahin mahdollinen eli ”alarm”. Ihan mihin tahansa paikkaan menee, niin pitää olla koronapassi. Myös tänne kilpailemaankin päästäkseen piti näyttää rokotustodistus ovella, Kallio kertoi lauantai-iltana.

– Kilpailu itsessään oli yllättävän vaikea. Edellisestä kansainvälisestä kilpailusta alkaa olla jo puoli vuotta aikaa, eikä Bundesliigan tunnelma päästä ampujaa helpolla, kun ei tahdo rumpujen seasta kuulla edes omia ajatuksiaan.

– Kelpo tulos kuitenkin taisteltiin ja hyvältä tuntui voittaa Michael. Vaikka koronarajoitukset on mittavat, niin on hienoa, että näitä syksyn tärkeitä Bundesliigan kilpailuja saadaan järjestettyä yleisön ja hyvän kisatunnelman kera!

Kallio edustaa kotimaassa Suomussalmen Urheiluampujia.