Kokkovuori-säätiön SM-osallistumismaksutuki haulikkonuorille jatkuu
13.1.2022 klo 08:50
Anne Laurila
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kokkovuori-säätiön tuki nuorille haulikkoampujille SM-kilpailuissa jatkuu vuonna 2022. Säätiö maksaa kaikkien SAL:n haulikkolajien SM-kilpailujen nuorten sarjojen osallistujien osallistumismaksut sekä yksilö- että joukkuekilpailussa vuoden 2022 aikana. Nyt on siis hyvä hetki haulikkonuorille ottaa tähtäimeen kesän SM-kisat!

Haulikon SM-kisajärjestäjille muistutuksena, että kisajärjestäjän tulisi laskuttaa Ampumaurheiluliittoa juniorien osallistumismaksujen osalta. Laskusta tulee käydä ilmi kilpailun nimi ja päivämäärä, osallistumismaksun määrä per hlö ja per joukkue sekä nuorten sarjojen osallistujamäärä (henkilökohtainen ja joukkue), jonka tulee vastata Kitissä julkaistua tulosluetteloa. Tarkempia ohjeita laskutuksen osalta voi kysyä taloussihteeri Sanna Hellgréniltä.

Liitto laskuttaa kauden päätteeksi säätiötä kertyneellä summalla.