SAL tuomitsee Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan
24.2.2022 klo 19:54
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

”Nyt naamiot on riisuttu. Sodan kylmät kasvot ovat tulleet näkyviin.”

On olemassa periaate, jonka mukaan politiikkaa ja urheilua ei tulisi sekoittaa keskenään. Tänään aamuyöllä alkanut Venäjän brutaali tulenkäyttö koko Ukrainan alueelle ja siihen liittyvä maavoimien hyökkäys eivät ole politiikkaa. Se on täysin käsittämätön ja hirvittävä loukkaus ihmisyyttä ja demokratiaa vastaan.

Suomen Ampumaurheiluliiton liittovaltuusto ja liittohallitus tuomitsevat tapahtumat yksimielisesti ja toteavat, että kaikki Venäjään liittyvä liiton johtama toiminta päätetään välittömästi, olipa kyse sitten kilpailutoiminnasta tai hallinnollisista toimista.

Ukrainan kansa on ajatuksissamme ja kaiken myötätuntomme kohteena.

Vesa Nissinen
liittohallituksen puheenjohtaja
24.2.2022