Ampumaurheiluseurojen kannattaa olla nyt yhteydessä kuntiin
28.2.2022 klo 18:53
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kunnat hakevat parhaillaan Harrastamisen Suomen malliin toteuttajia. Ampumaurheiluseurat ottakaa yhteyttä omaan kuntaanne ja ilmaiskaa kiinnostuksenne olla mukana koulujen harrastustoiminnan järjestäjänä.

Useissa kunnissa seurayhteistyöstä vastaa Harrastamisen Suomen mallin yhteyshenkilö/koordinaattori. Mikäli oikeaa henkilöä ei meinaa löytyä, voivat seurat olla yhteydessä oman alueensa liikunnan aluejärjestöön ja pyytää heiltä apua.

Webinaari harrastusten järjestäjille 
Harrastamisen Suomen mallin yhteyspiste järjestää webinaarin 10.3. klo 13:00 – 13:50, joka on tarkoitettu harrastusten järjestäjille.

Ilmoittautuminen viimeistään 7.3.2022 seuraavasta linkistä:
Harrastamisen Suomen mallin ABC harrastusten järjestäjille

Opetus- ja kulttuuriministeriön haku lukuvuoden 2022-2023 kunnan avustuksille päättyy 22.3.2022 klo 16.15. Avustusta jaetaan kunnille kaikkiaan 14,5 M€. Avustuspäätökset pyritään tekemään huhtikuun 2022 loppuun mennessä.

Liikuntayhteisön tärkeä vastaus mallin tavoitteisiin on Lasten Liike -toiminta.
Lasten Liike -toimintamalli on Olympiakomitean yhdessä liikuntajärjestöjen kanssa kehittämä malli liikunnallisen harrastustoiminnan toteuttamiseen. Mallin etuja ovat laatu, sujuva toteutus ja saavutettavuus. Nämä ovat myös Harrastamisen Suomen mallin tukihaun keskeisiä kriteerejä.

Kunnille tarkoitettu hakuilmoitus löytyy Harrastamisen Suomen mallin hakuilmoitus