Anton Selén viides Sportingin EM-kisoissa Ranskassa
16.5.2022 klo 15:03
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sportingin juniorisarjan EM-palkintojenjako käynnissä. (Kuva: Henry Tukia)

Anton Selén (Sibbo Skyttegille) oli hienosti juniorisarjan viides Sporting-ammunnan EM-kisoissa Signessä Etelä-Ranskassa.

Aurinkoisessa ja lämpimässä säässä 12.-15. toukokuuta järjestetyissä kisoissa Anton Selén sai 178 kiekkoa 200:sta. Yleisessä sarjassa Selén oli 58:s.

– On kiva fiilis. Olen ihan tyytyväinen tulokseeni, vaikka väliin mahtuikin pari vähän huonompaakin sarjaa. Kiekot olivat vaihtelevia ja sopivan vaativia, oli joitakin haastavampia kiekkoja, mutta myös ihan peruskiekkoja. Rataympäristö oli todella kaunis.

Sportingin EM-kisojen juniorisarjan voitti italialainen Christian Camporese tuloksella 184. Yleisen sarjan voittaja ranskalainen Matthieu Delmas sai 193 kiekkoa. EM-kisojen toinen suomalainen ampuja Henry Tukia (Sibbo Skyttegille) sai 148 kiekkoa ja oli yleisessä sarjassa sijalla 340. Kisaan osallistui yhteensä 505 ampujaa.

Anci Sandås