Kansallisen trapin SM-mitalit jaettiin Kokkovuoressa
29.5.2022 klo 19:37
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kansallisen trapin SM-kilpailut käynnissä Kokkovuoressa. (Kuva: Janne Hokkanen)

Kansallisen trapin SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Kokkovuoressa.

Kansallisen trapin SM-kilpailut päättyivät sunnuntaina Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa. Tänään ammuttiin M- ja N-sarjat. Lauantaina M50-sarjan voittanut RMY:n Timo Nissilä vei myös miesten sarjan voiton. Nissilälle kultamitali oli jo 40:s henkilökohtainen kultamitali trap-lajeissa.

Naisten sarjan vei nelinkertainen maailmanmestari Satu Pusila.

SM-kilpailut alkoivat perjantaina aloitettiin LV-sarjalla, ja lauantaina olivat vuorossa ikäkausisarjat. Nuorissa Y16-sarjan vei OSU:n Samuel Ruusunen. N20-sarjan voitti Pihla Pulliainen K-PV :stä. M20-sarjan ykkönen oli isäntäseuran eli P-HA:n Ville Lahtinen.

Kaikki tulokset Kokkovuoren verkkosivuilla.

Mediatuloste_2905
Mediaresults_la