Palo tähtäsi 3×20 laukauksen SE:n 586
12.6.2022 klo 20:18
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuva: Jari Palo

Marianne Palo oli hyvässä vireessä kiväärin 6A Open -kilpailuissa Kouvolassa, sillä hän ampui 3×20 laukauksen kilpailussa uuden SE:n 586. Yhdistetyssä naisten ja miesten finaalissa hän sijoittui toiseksi Aleksi Lepän jälkeen.

Palon sarja oli 190-199-197.

– Polven koelaukaukset olivat ihan keskellä. Kilpailun alkaessa ysit kiersivät lähellä kymppiä, joten minulla oli mukana hieman huonoa tuuria. Makuu kulki hienosti omalla tasolla, paitsi yksi yhdeksikkö jäi karvan verran kympistä. Pystystä oli helppo ampua, kun pääsin hyvään kuplaan ja kerrankin pystyin luottamaan omaan pitooni. Polven onnistuessa omalle tasolleni olisi tulos ollut mahtava! Tämä antoi jatkoa ajatellen lisää luottoa omaan tekemiseeni ja motivaatiota, Palo sanoi.

Palo ja Leppä olivat kärkikaksikko myös miesten ja naisten yhdistettynä käydyssä 60 laukauksen makuukilpailussa. Palo vei siinä voiton tuloksella 622,5. Leppä ampui saman tuloksen.

Tulossivu