Kojamo hakee nuoria lupauksia yhteistyöohjelmaan
18.10.2022 klo 09:21
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kojamo Oyj:llä on käynnissä yksilö- ja joukkuelajien sponsorointihaku.

Lumo-sponsorointiohjelma on Kojamo Oyj:n ja tulevaisuuden urheilulupausten välinen yhteistyöohjelma, joka tukee rahallisesti nuoria lahjakkuuksia heidän matkallaan kohti menestystä. Sponsorointiyhteistyön hakuaika lupaaville huippu-urheilijoille päättyy 31. lokakuuta.

Kojamon tiedotteen mukaan ohjelmaan haetaan nuoria urheilijoita (yksilö ja joukkue), joilla on lahjoja ja asennetta nousta aivan maailman huipulle. Tukemalla nuoria urheilijoita Kojamo haluaa edistää liikunnan harrastamista ja sen tuomaa hyvää oloa.

Kojamo tavoittelee Lumo-sponsorointiohjelmassa pitkäjänteistä ja syvällistä yhteistyötä.

Tiedote sponsorointihausta: Lisää tietoa yhteistyöstä.