Aaro Vuorimaa ampui toistamiseen hopealle Ruotsissa
8.1.2023 klo 17:39
Sami Heikkilä

Liikkuvan maalin ampujat menestyivät sekajuoksuillakin mainiosti Ruotsin Eskilstunassa järjestetyissä avoimissa kilpailuissa. Aaro Vuorimaa tähtäsi toistamiseen hopeaa ja Niklas Hyvärinen pronssia. Ida Heikkilä voitti nuorten sarjan molemmat lajit.

Suomen joukkue menestyi hyvin Eskilstunassa. Takana vasemmalta William Wilkman, Matias Pasanen, Valmennuksen johtaja Ville Häyrinen ja Aino Vaittinen. Edessä vasemmalta Krister Holmberg, Aaro Vuorimaa, Frans Laukka, Niklas Hyvärinen ja Ida Heikkilä. (Kuva: Mika Kinisjärvi)

Ruotsin Jesper Nyberg oli päivän kovin liikkuvan maalin sekajuoksuilla, tähdätessään taululle pisteet 389. Toiseksi sijoittui Lapuan Seudun Ampujia edustava Aaro Vuorimaa 383 pisteellä. Raseborgs Skyttaren Niklas Hyvärinen oli eilisen tapaan kisan kolmas tuloksellaan 380. Seurakaveri Krister Holmberg sijoittui kisassa viidenneksi pistein 368.

-Hyvä päivä! Eka puolisko oli hyvä 195 pistettä, mutta toisessa sarjassa vähän keskittyminen herpaantui ja hitailla tuli kaikki virheet. Taululla 383 pistettä ja olen tyytyväinen tuohon. Koko reissu oli onnistunut. Nyt odotellaan laivaa ja Suomessa treenit jatkuu samaan malliin ensi viikolla, kertailee Aaro Vuorimaa kauden ensimmäistä ulkomaan kisareissuaan.

Nuorten sarjassa Kangasalan Kymppi 64:n Ida Heikkilä toisti eilisen voittonsa ampuessaan sekajuoksuilla tuloksen 372. Toiseksi sijoittui Salon Seudun Ampujien Frans Laukka tuloksella 366 ja kolmanneksi Hämeenlinnan Ampujien Aino Vaittinen 359 pisteellä.

Avoimet kansainväliset kilpailut liikkuva maali 7.-8.1.2023 Eskilstuna, Ruotsi

10m liikkuva maali sekajuoksut

Sarja M: 1) Jesper Nyberg Ruotsi 389, 2) Aaro Vuorimaa 383, 3) Niklas Hyvärinen 380, 4) Pontus Thuresson Ruotsi 376, 5) Krister Holmberg 368 , … 8 osallistujaa.

Sarja Nuoret: 1) Ida Heikkilä 372, 2) Frans Laukka 366, 3) Aino Vaittinen 359, 4) William Wilkman 358, 5) Matias Pasanen 346.