Ilmoittaudu mukaan SAL –valmentajaverkoston webinaariin! 
15.2.2023 klo 11:39
Sanna Erdogan
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

SAL –valmentajaverkoston kaikille avoin webinaari järjestetään 14.3.2023 klo 17.30-19.00

Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen SAL –valmentajaverkoston webinaariin, jossa aiheena on ohjaaminen ja ohjaajan rooli ampumaurheilussa. Webinaari keskittyy lasten ja nuorten ampumaurheilun harrastuksen tukemiseen, jossa huomioidaan oppimista tukeva, kannustava ja innostava ilmapiiri. Asiantuntijana toimii valmentaja ja valmentajakouluttaja Sanna Erdoğan. Asiantuntija-alustuksen lisäksi webinaari sisältää pienryhmäkeskustelua ja toiminnallisia tehtäviä. Webinaari sopii lasten ja nuorten ohjaajille, ohjaajiksi aikoville, lasten huoltajille ja seuratoimijoille, jotka ovat mukana lasten ja nuorten toiminnassa tai kehittämässä sitä.  

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 9.3.2023 tästä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Lisätietoja antaa Jaana Joutsenkorpi, jaana.joutsenkorpi@ampumaurheiluliitto.fi  / p. 040 775 7802