Espoon SM-kilpailut päättyivät Cristian Frimanin mestaruuteen
6.3.2023 klo 06:45
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kolmipäiväiset ilmakiväärin ja -pistoolin SM-kilpailut päättyivät sunnuntaina Espoossa.

Esbo Skytteförening (ESF) järjesti viikonloppuna Tuulimäen ilma-aseradalla ilmakiväärin ja -pistoolin SM-kilpailut. Kilpailuun oli ilmoittautunut kotimainen parhaimmisto – kivääriin 149 ja pistooliin 135 ampumaurheilijaa. Espoossa kilpailtiin kaikissa Ampumaurheiluliiton sarjoissa.

Kolmipäiväiset SM-kisat päättyivät sunnuntai-iltana isäntäseuran Cristian Frimanin Suomen mestaruuteen miesten 10m ilmakiväärin 3×20 ls kilpailussa. Frimanin voittotulos oli 596 pistettä. Hopealle sijoittunut Riku Koskela (Pohjois-Hämeen Ampujat) teki saman tuloksen, mutta hänellä oli ”napakymppi” vähemmän kuin Frimanilla (49–48).

Naisten vastaavassa kilpailussa Simpeleen Hahlo otti kaksoisvoiton Pauliina Frilanderin ja Sonja Siitosen toimesta. Heidän tuloksensa olivat 592 ja 589.

Kilpailun kaikki tulokset löytyvät Siuksen verkkosivuilta.