Emmi Hyrkkäälle taas neljäs sija Berliinissä
29.4.2023 klo 20:02
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Emmi Hyrkäs oli hyvässä vireessä Berliinissä järjestetyssä kansainvälisessä IWK-kilpailussa. (Kuva: Mari Backman-Hyrkäs)

Emmi Hyrkäs sijoittui neljänneksi lauantaina Berliinissä ammutussa kovatasoisessa naisten kansainvälisessä ilmakiväärikilpailussa.

Kansainvälinen IWK-kilpailu jatkui lauantaina Saksan Berliinissä. Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs kilpaili perjantaina naisten 50m pienoiskiväärin asentokilpailussa, jossa hän sijoittui neljänneksi.

Tänään oli vuorossa 10m ilmakiväärikilpailu. Hyrkäs sijoittui finaalissa taas neljänneksi (205,4). Tshekki otti kaksoisvoiton, kun Gabriela Etrichkova voitti (248,9) ja Katerina Stefanikova oli toinen (248,2). Yhdysvaltain Sarah Beard oli kolmas (226,2).

Hyrkkään peruskilpailun tulos oli sekin neljänneksi paras eli 629,5. Ison-Britannian Seonaid McIntosh teki kovan tuloksen 635,0. Saksan Iris Buchmayerin tulos oli 630,1. McIntosh saavutti maapaikan Pariisin olympialaisiin maaliskuun EM-kilpailuissa Tallinnassa. Samassa kilpailussa Hyrkäs oli neljäs.

Olympiakomitea nimesi Hyrkkään perjantaina Suomen joukkueeseen kesä-heinäkuussa Puolan Wroclawissa järjestettäviin Euroopan kisoihin.

Kaikki tulokset IWK:n sivuilla.