Hannoverissa annetaan MM-näyttöjä
4.5.2023 klo 22:39
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aleksi Kasi (vas.). Jesper Johansson ja Lauri Syrjä palkintopallilla. (Kuva: Joni Stenström)

Hannoverissa on käynnissä kansainvälinen ISCH-kilpailu, jossa suomalaiset antavat näyttöjä kesän kilpailuihin.

Saksan Hannoverissa on käynnissä perinteinen kansainvälinen ISCH-kilpailu, jossa on mukana suomalaisia kivääriampujia. ISCH on yksi näyttökilpailuista kesän MM-kilpailuihin. ISSF:n kaikkien lajien MM-kilpailut ovat elokuussa Azerbaidzhanin Bakussa, ja nuoret kilpailevat maailmanmestaruuksista Etelä-Korean Changwonissa 14.–25. heinäkuuta.

Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseuran (IMAS) Aleksi Kasi teki torstaina poikien 50m pienoiskiväärin makuun kilpailussa tuloksen 619,7 ja sijoittui toiseksi. Voiton vei Ruotsin Jesper Johansson tuloksellaan 625,5. Kolmanneksi sijoittuneen Lauri Syrjän (Asikkalan Ampumaseura) tulos oli 617,9.

Tyttöjen vastaavassa kilpailussa Alexandra Rosenlew (Esbo Skytteförening) oli viides (613,4), Tuulevi Suomus (Vihdin Ampumaseura) kuudes (605,7) ja Aino Nenonen (Hahlo) seitsemäs 604,0). Ruotsin Mathilda Gustafsson voitti 625,5 pisteellään.

Kaikki tulokset ISCH:n verkkosivuilla.