Nuorten maailmancup Suhl: Peltomäki viides skeetissä
4.6.2023 klo 21:27
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Eino Peltomäki oli päivän suomalaisnimi, kun nuorten maailmancup jatkui Saksan Suhlissa. Peltomäki oli miesten skeetissä viides. Hän ampui peruskilpailussa 119 ja vei saman tuloksen ampuneiden pudotuskilpailun jälkeen sijan kolme.

– Peruskisaan pystyy olemaan tyytyväinen, vaikka nyt jälkikäteen mietittynä pari hölmöä pummia tulikin. Pysy kuitenkin homma kasassa koko peruskilpailun ja riitti finaaliin. Finaali ei oikein lähtenyt kulkemaan, en oikein saanut siihen otetta ollenkaan. Ihan tyytyväinen olen kokonaisuuteen, vaikka tietysti podiumille oli tarkoitus mennä, Peltomäki sanoi.

Lassi Kauppinen oli 34:s tuloksella 111. Naisten skeetissä Nea Vallioniemi oli 17:s tuloksella 105

Kiväärissä kilpailtiin ilmakiväärillä parikilpailu, jossa Suomella oli kaksi joukkuetta kaikkiaan 37 joukkueen kilpailussa. Tuulevi Suomus ja Lauri Syrjä sijoittuivat 18:nneksi (620,9) ja Alexandra Rosenlew ja Aleksi Kasi sijalle 32 (615,3). Suomus ampui 313,1, Syrjä 307,8, Rosenlew 307,9 ja Kasi 307,4.

– Tuulevilla oli hyvä päivä tänään, hän pystyi toteuttamaan omaa ammuntaa. Muilla oli vähän hankalaa. Lauri sai hyvin juonesta kiinni vaikean alun jälkeen. Suomi kakkosella oli vaikeaa läpi kisan, molemmilla oli silti valon pilkahduksia lopussa. Kaikki oppi jotain, otetaan opeista oppia ja jatketaan työntekoa huomenna, valmentaja Joni Stenström summasi suomalaispäivää.