Nuorten maailmancup: Suomi skeetin parikilpailussa 15:s, Syrjä 33:s
5.6.2023 klo 21:12
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nuorten maailmancup Saksan Suhlissa jatkui monen suomalaisen suorituksilla maanantaina.

Lauri Syrjä oli ilmakiväärillä 33:s tuloksella 620,3 ja Aleksi Kasi 54:s 613,2. Finaaliin vaadittiin 626,7.

–  Sain tosi hyvän startin kisaan. Tekeminen oli hallittua ja osui niin kuin pitää. Ensimmäiset 40 laukausta oli todella laadukasta ammuntaa, mutta viimeiset 20 sakkasi pahasti. Ei varsinaisesti tekeminen muuttunut eikä alkanut kova aloitus jännittämään, mutta tähtäysajat alkoivat venymään liikaa ja kuva heikkeni. Join myös kisan aikana aika huonosti, joka saattoi vaikuttaa silmien toimintaan. Ei tullut hyvää onnistumista tähän kisaan, mutta positiivista löytyi paljon. Ammunta oli todella hyvää suurimmaksi osaksi ja finaalivauhdissakin oltiin pitkään, Syrjä sanoi.

Naisten ilmakiväärillä Alexandra Rosenlew ampui 622,7 ja oli 40:s. Tuulevi Suomus ampui 620,9 ja oli 52:s. Finaaliin vaadittiin 628,0.

Skeetin parikilpailussa Nea Vallioniemi ja Lassi Kauppinen sijoittuivat 15:nneksi tuloksella 127.

–  Tänään ei kummallakaan ollut ihan paras päivä ammunnallisesti, suorittaminen oli suht tasaista molemmilla mutta suuremmat onnistumiset jäivät uupumaan mitkä olisi tänään vaadittu mitaliotteluihin, skeetin joukkueenjohtaja Janne Vallioniemi sanoi.

Tulossivu: ISSF – International Shooting Sport Federation – issf-sports.org