Nuorten maailmancup: Syrjä 21:s, Kasi 27:s 3×20 laukauksen kilpailussa
6.6.2023 klo 19:38
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kivääriampujat Lauri Syrjä ja Aleksi Kasi kilpailivat nuorten maailmancupissa Suhlissa 3×20 laukauksen kilpailussa. Syrjä sijoittui 21:nneksi tuloksella 575 ja Kasi 573.

Syrjä ampui polvelta 190, makuulta 193 ja pystystä 192.

– Kisa lähti polvella aika vaikeasti, kun syke painoi lujaa läpi. Ammuin muutaman huonon laukauksen oikealle, mutta pyrin nollaamaan tilanteen ja keksittyä seuraaviin laukauksiin. Sain ihan hyvän toisen sarjan, mutta kokonaisuudessa ei kehumista. Makuulla tuuli vei laukauksia lähelle kymppiä, mutta ysin puolelle harmittavasti. Rytmi oli katkonainen, kun jäin kyttäilemään tuulta liikaa. Makuu olisi kaivannut kovimman parannuksen tänään. Pysty oli ihan hyvä, siinä sain tehtyä hallittua ammuntaa, mutta tuulen kanssa olin myöhässä liikaa. Kokonaisuutena pysty oli teknisesti hyvää tekemistä. Hihnat olivat pettymys, mutta pysty oli päivään nähden hyvä, Lauri Syrjä sanoi.

Kasi ampui polvelta 192, makuulta 192 ja pystystä 189.

–  Polveen ja pystyyn olin ihan tyytyväinen, mutta makuussa tuli turhan paljon ysejä. Keli oli hankala, ja tuulta sai seurata, Kasi sanoi.