SAL-Valmentajaverkoston kesäkahvit
22.6.2023 klo 13:11
Jaana Joutsenkorpi
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Keskiviikkona 12.7. kokoonnutaan klo 17.00 – 19.00 Teamsissa SAL-Valmentajaverkoston kesälomakahveille eli vapaamuotoiseen verkostolaisten tapaamiseen. Tapaaminen on avoin myös lasten ja nuorten vanhemmille. Voimme keskustella verkostolta nousevista ampumaurheiluvalmennukseen ja ampumaurheilukouluihin liittyvistä asioista tai tarinoida muuten vain mukavia ja tutustua. Myös toiveitanne tulevien seminaarien ja webinaarien sisällön suhteen voidaan kirjata ylös.

Tähän verkkotapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua vaan olet lämpimästi tervetullut mukaan tästä linkistä. Voit liittyä mukaan myös osaksi aikaa. Tervetuloa!

Lisätiedot: Jaana Joutsenkorpi, jaana.joutsenkorpi(a)ampumaurheiluliitto.fi