Ampumaurheilukoulujen ohjaajakoulutuksia elo- ja syyskuussa
10.7.2023 klo 16:27
Jaana Joutsenkorpi
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Elo-syyskuun vaihteessa järjestetään kuusi ohjaajakoulutusta kattavasti ympäri Suomea. Monilajisen ampumaurheilukoulun ohjaajakoulutus on luotu meneillään olevan ohjaaja- ja valmentajakoulutuksen sekä valmennuskulttuurin kehittämishankkeen puitteissa ja toimii ohjaajakoulutuksena myös yksilajisiin ampumaurheilukouluihin.

Ohjaajakoulutus koostuu ennalta suoritettavasta verkko-osiosta sekä paikallisista lähijaksoista, jotka ovat kaksipäiväisiä (la-su). Koulutuksen hinta on 80 €/henkilö. Hinta ei sisällä ruokailuja eikä matka- ja majoituskuluja.

HUOM! Verkkokoulutukseen ilmoittaudutaan erikseen tästä linkistä. Lisäksi ilmoittaudutaan sopivimmalle lähijaksolle. Maksu suoritetaan lähijaksolle ilmoittautumisen yhteydessä. Pilottiseuroissa toimivat ilmoittautuvat eri linkillä, joka toimitetaan sähköpostiin. Koulutusta ei järjestetä etäyhteydellä.

Lähijaksot järjestetään (pääset ilmoittautumaan linkistä)

26.-27.8.2023 Tampereella
26.-27.8.2023 Lappeenrannassa
9.-10.9.2023 Sodankylässä
9.-10.9.2023 Kaustisella
16.-17.9.2023 Kempeleessä
16.-17.9.2023 Salossa

Tarkemmat sijaintitiedot täsmentyvät SuomiSportiin ja saat lisätietoja myös sähköpostilla noin viikkoa ennen koulutusta.

Ampumaurheilukoulu on loistava tapa järjestää jatkuvaa ohjattua toimintaa ja saada tätä kautta seuroihin uusia jäseniä ja toimijoita samalla toimintaa virkistäen. Tervetuloa mukaan kaikki ampumaurheilukoulujen ohjaajat, sellaisiksi haluavat sekä ampumaurheilukoululaisten vanhemmat!

Lisätietoja kesälomien aikana:
18.7. asti ja 14.8. alkaen Jaana Joutsenkorpi, jaana.joutsenkorpi(a)ampumaurheiluliitto.fi
19.7.-31.7. Marko Keskitalo, marko.keskitalo(a)ampumaurheiluliitto.fi
31.7. -14.8. Kustaa Ylitalo, kustaa.ylitalo(a)ampumaurheiluliitto.fi