Jaossa kolme 1500 euron arvoista Vuoden yhdenvertaisin seura -stipendiä – hae 5.11. mennessä
24.10.2023 klo 09:08
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tärkeä osa Suomen Paralympiakomitean työtä on kannustaa suomalaisia urheiluseuroja avaamaan ovensa toimintarajoitteisille liikkujille ja edistää yhdenvertaisuuden toteutumista seuratoiminnassa. 

Paralympiakomitea ja Alko jakavat joulukuussa kolme 1500 euron arvoista Vuoden yhdenvertaisin seura -stipendiä seuraavissa kategorioissa: yhdenvertaisuus kilpaurheilussa, yhdenvertaisuus harrastetoiminnassa ja yhdenvertaisuus seuran ohjaaja- ja johtotehtävissä.

Seurat voivat hakea stipendiä sähköisellä hakulomakkeella. Huom! Sama seura voi hakea stipendiä useammassa kategoriassa, mutta tulla valituksi vain yhdessä. Jos seura tekee hienoa yhdenvertaisuustyötä laajalla rintamalla, kannattaa stipendiä hakea useammassa kategoriassa.

Stipendien myöntämiskriteereissä painotetaan aikuisten henkilöiden urheiluun ja harrastamiseen liittyvää toimintaa.

Suomen Paralympiakomitea ylläpitää Löydä oma seura -palvelua, jonka kautta toimintarajoitteiset henkilöt voivat etsiä itselleen harrastuspaikkaa. Yksi Vuoden yhdenvertaisin seura -stipendin saamisen kriteereistä on, että seuran tiedot löytyvät Löydä oma seura -palvelusta. Tarkista löytyykö seurasi palvelusta ja lisää tarvittaessa tiedot palveluun tästä linkistä.

Hakuaika päättyy 5. marraskuuta. Stipendit myönnetään kolmelle seuralle joulukuun 2023 aikana.

HAE YHDENVERTAISIN SEURA -STIPENDIÄ TÄÄLLÄ

Lisätiedot stipendihausta: Paralympiakomitea, seurakehittäjä Nina Peltonen, puh. 050 400 1532, nina.peltonen@paralympia.fi