Krister Holmberg ampui Suomen mestariksi Jurvassa
27.1.2024 klo 20:51
Sami Heikkilä

Krister Holmberg ampui M50 sarjan Suomen mestariksi Jurvassa. Liikkuvan maalin putoavien taulujen SM-kilpailut jatkuivat lauantaina M50, M60 ja N50 sarjoilla.

M50 sarjan mitalistit. (Kuva: Päivi Jetsonen)

Raseborgs Skyttaren Krister Holmberg aloitti päivän hyvin ampumalla Sibbo Skyttegillen Timo Ristimäen kanssa parhaan peruskilpailun tuloksen pudottaen 26/40 taulua. M50 sarjassa kilpailleet Holmberg ja Ristimäki jatkoivat varmoin ottein myös puolivälierissä ja välierissä. Lopulta he kohtasivat finaalissa, jossa Holmberg oli tarkempi erin 2-1. Krister Holmbergille siis SM-kultaa ja Timo Ristimäelle SM-hopeaa. SM-pronssit menivät välierissä kärkikaksikolle hävinneille Markku Jetsoselle (KAMS) ja Timo Pylsylle (ESA).

M60 sarjan finaalissa kohtasivat Kymppi 64:n Matti Suoranta ja Turun Seudun Ampujien Jari Laaksonen. Finaalin voiton ja SM-kullan vei lopulta Matti Suoranta erin 2-0. SM-hopeaa Jari Laaksoselle ja SM-pronssit Markku Vuodolle (JMS) ja Juha Hacklinille (K-64).

M60 sarjan mitalistit. (Kuva: Markku Jetsonen)

Kuopion Ampuma- ja Metsästysseuran Päivi Jetsonen ampui sarjan N50 Suomen mestariksi peruskilpailun tuloksella 15/40.

Y50 sarjan joukkue SM-kultaaa voitti KAMS, toiseksi sijoittui SSG ja kolmanneksi ESA. Y60 sarjassa SM-kultaa voitti K-64, SM-hopeaa JjA:lle ja SM-pronssia JMS:lle.