Pilsen GP: Niko Antila kuudes poikien ilmakiväärissä
3.2.2024 klo 14:36
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Niko Antila Pilsenin ilma-aseradalla. (Kuva: Joni Stenström)

Niko Antila sijoittui parhaana suomalaisena kuudenneksi, kun kansainvälinen ilma-asekilpailu päättyi lauantaina Tshekin Pilsenissä.

Tshekin Pilsenissä järjestettiin perjantaina ja lauantaina kansainvälinen ilma-asekilpailu Pilsen GP, johon osallistui viisi suomalaista kiväärijunioria.

Niko Antila (Härmän Seudun Ampujat) teki perjantaina poikien 10m ilmakiväärin peruskilpailussa tuloksen 621,3 ja sijoittui finaalissa neljänneksi. Tänään hän tähtäsi 620,9 pistettä ja eteni kolmanneksi parhaalla tuloksellaan finaaliin. Hän sijoittui lopulta kuudenneksi (163,3).

Tuulevi Suomus (Vihdin Ampumaseura) oli tänään paras suomalainen tyttöjen ilmakiväärissä, kun hän tähtäsi peruskilpailussa 624,7 pistettä ja sijoittui yhdeksänneksi. Finaaliraja oli 0,3 pistettä parempi.

Alexandra Rosenlew (Esbo Skytteförening) oli 12:s tuloksellaan 623,0, Minea Terkola (Salon Seudun Ampujat) oli 16:s (621,3) ja Sonja Myllys (Simpeleen Hahlo) 20:s (617,3).

Antila, Myllys, Rosenlew ja Suomus on nimetty Suomen joukkueeseen ilma-aseiden EM-kilpailuihin, jotka järjestetään Unkarin Györissä helmi-maaliskuun vaihteessa (24.2.–3.3.).

Pilsenin GP:n kaikki tulokset Siuksen verkkosivuilla.