Markkinointia seurasi lajiesittelyyn, ilmoittaudu mukaan 8.4. mennessä
28.2.2024 klo 09:11
Marko Keskitalo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Markkinoimme SAL:n puolesta niiden seurojen TYKY ja yritysryhmille suunnattuja kevään lajiesittelyjä jotka ovat ilmoittautuneet mukaan. Ilmoitathan siis seurasi mukaan jos haluatte tehostaa toimintanne markkinointia.

Seurojen tulee ilmoittaa liittoon (8.4. mennessä) voivatko he järjestää omalla paikkakunnallaan aikuisten ryhmille toimintaa ma 22.4. – su 26.5.2024 välisenä aikana. Tuon ajankohdan väliin osuu sopivasti 10.5 joka on Unelmien liikuntapäivä, ja me kaikkihan tiedämme mitä silloin kannattaa tehdä. Tarjoamme seuroille näihin yrityskursseille valmiit sisällöt ja ohjeet, joista seurat voivat optimoida kurssin omien olosuhteiden mukaisesti. Omiakin valmiita malleja saa toki käyttää.

Lajiesittelyt ovat loistava tapa seuroille varainkeruuseen sekä tuomaan lajiamme ja seuraa esiin paikkakunnalla. Olympialaisten vuoksi lajillemme on tänä vuonna normaalia enemmän kysyntää, hyödynnetään tämä siis parhaalla mahdollisella tavalla.