Qatarin skeet: Tommi Takaselle ja Marjut Heinoselle tulos 119
29.2.2024 klo 14:17
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Marjut Heinonen sijoittui kolmanneksi kansainvälisessä naisten skeet-kilpailussa torstaina Qatarissa. Hän teki peruskilpailussa tuloksen 119. Tommi Takanen teki saman tuloksen miesten kilpailussa ja oli kymmenes.

Qatarin Dohassa päättyi tänään kansainvälinen skeet-kilpailu. Tommi Takanen (Lahden Ampumaseura) teki miesten kilpailussa parhaan suomalaistuloksen, kun hän rikkoi peruskilpailussa 119 kiekkoa. Finaaliuusintaan pääsi kiekkoa paremmalla tuloksella. Takanen sijoittui kymmenenneksi. Egyptin Azmy Mehelban tulos 124 oli peruskisan paras.

Pariisin olympialaisiin jo nimetty Eetu Kallioinen (Ala-Hämeen Ampujat) rikkoi 118 kiekkoa ja oli 15:s. Saman seuran Timi Vallioniemi oli 25:s tuloksellaan 115. Ukko-Pekka Mäkisen (Tornionseudun Ampujat) tulos oli 112 ja Eino Peltomäen (Ala-Hämeen Ampujat) 110. He sijoittuivat 42:nneksi ja 48:nneksi.

Naisten kilpailussa oli mukana yksi suomalainen: Marjut Heinonen (Oulun Seudun Haulikkoampujat). Hän teki peruskilpailussa tuloksen 119 ja pääsi kuuden parhaan finaaliin. Heinonen sijoittui kolmanneksi (38). Kilpailun voitti Ranskan Lucie Anastassiou. Peruskisan parhaan tuloksen 121 tehnyt Thaimaan Sutiya Jiewchaloemmit oli lopulta viides.

Samassa paikassa ammuttiin viime viikonloppuna trap-kilpailu. Satu Mäkelä-Nummela (Orimattilan Seudun Urheiluampujat) sijoittui naisten finaalissa kuudenneksi. Hänen peruskilpailunsa tulos oli 114, joka oli myös finaaliraja. Noora Antikainen (OSU( oli kahdeksas tuloksellaan 110. Saman seuran Juho Mäkelä ja Simo Köylinen tekivät miesten kilpailussa tuloksen 114 ja sijoittuivat 37:nneksi ja 38:nneksi. Finaaliraja oli 122.

Kaikki tulokset löytyvät Multpulllsoftin verkkosivuilta.