Aaro Vuorimaa tykitti hyvät tulokset SFS:n kisoissa
9.3.2024 klo 18:18
Sami Heikkilä
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Liikkuvan maalin SFS:n mestaruuskilpailut järjestettiin avoimina ennätyskelpoisina kilpailuina Inkoossa. Aaro Vuorimaa ampui voitokkaasti molemmissa lajeissa. Ida Heikkilä ampui pisteen päähän SE:stä.

Aaro Vuorimaa oli hyvässä kunnossa SFS:n kisoissa. (Kuva: Mika Kinisjärvi)

Lapuan Seudun Ampujien Aaro Vuorimaa oli huippuvireessä Raseborgs Skyttaren järjestämissä SFS:n kilpailuissa. Vuorimaa tähtäsi 10m normaalijuoksuilla miesten sarjan voittoon tuloksella 575. Kilpailun järjestävän seuran Krister Holmberg ja Niklas Hyvärinen seurasivat perässä. Holmbergille hopeaa pistein 563 ja Hyväriselle pronssia tuloksella 559.

Sekajuoksuilla Vuorimaa jatkoi tarkasti ampuen voittoon tuloksella 384. Hyväriselle tässä kisassa hopeaa kolmen pisteen erolla tuloksella 381. Holmbergille vuorostaan pronssia uusinnan kautta tuloksella 373 (18).

SFS:n kisat toimivat yhtenä liikkuvan maalin EM-näyttökisana. Vuorimaa oli tyytyväinen antamiinsa näyttöihin.

– Ihan hyvät fiilikset kisasta. Tähän mennessä kauden parhaat tulokset ja vahvat näytöt EM-kisoja varten. Oon tyytyväinen kokonaisuudessaan kisaan, kommentoi Vuorimaa.

Naisten sarjassa Suomen kärkikaksikko Ida Heikkilä (Kymppi 64)  ja Aino Vaittinen (Hämeenlinnan ampumaseura) jakoivat kärkisijat. Vaittinen tähtäsi normaalijuoksujen voittoon tuloksella 549. Heikkilä ampui toiseksi pistein 540. Heikkilä tsemppasi sekajuoksuille ja ampui vuorostaan voittoon kovalla tuloksella 379. Tulos jäi Heikkilän nimissä olevasta Suomen ennätyksestä vain pisteen päähän. Vaittiselle sekajuoksujen hopeaa pistein 346.

Raseborgs Skyttarella on kasvamassa uusi lupaava liikkuvan maalin poikien joukkue. Vasemmalta Emil Martikainen, William Wilkman ja Wilmer Wilkman. (Kuva: Aaro Vuorimaa)

Pojissa Kymppi 64:n Henri Karlsson antoi hyviä näyttöjä ampumalla molempien kisojen voittoon. Normaalijuoksuilla Karlsson tähtäsi 560 ja sekajuoksuilla 370.

-Tänään kulki hyvin ja olen tyytyväinen tuloksiin vaikka ainahan noissa vähän parantamisen varaa onkin. Sain hyvin paikat auki ja pidon päälle sekä sivuutettua väsymyksen vaikka kello soi aamulla 3.45, kun tänne aamusta ajoin. Ollaan hyvässä tahdissa jatkamassa siitä mihin viime kaudella jäätiin, pohti Karlsson kotimatkallaan.

SFSM, liikkuva maali 9.3.2024, Inkoo

Tulokset NJ

Tulokset SJ