Alexandra Rosenlewille kaksi SE:tä
17.6.2024 klo 09:55
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tyytyväiset kaverukset ja kilpakumppanit Henna Viljanen ja Alexandra Rosenlew Eskilstunan kilpailun jälkeen.Alexandra Rosenlew oli erinomaisessa vireessä viikonloppuna Ruotsissa järjestetyssä kilpailussa.

Kivääriampuja Alexandra Rosenlew (Esbo Skytteförening) kilpaili viikonloppuna Ruotsissa hyvällä menestyksellä. Hän teki Eskilstuna Internationella -kilpailussa N20-sarjan 50m pienoiskiväärin asentokilpailun uuden Suomen ennätyksen 588 pistettä. Entinen ennätys oli myös hänen nimissään, ja se koheni nyt yhdellä pisteellä.

Rosenlew kirjasi polvelta 193, makuulta 200 ja pystystä 195 pistettä.

Lisäksi Rosenlew sivusi nimissään olevaa N20-sarjan ”piekkarin” makuun SE-tulosta 624,8 pistettä.

Eskilstunassa kilpaili myös Kyrkslätt Skytteförening -seuraa edustava Henna Viljanen. Hän teki asentokisassa saman tuloksen kuin Rosenlew ja tähtäsi 300m kiväärin makuun kilpailussa 590 ja asentokilpailussa 576 pistettä. ”Piekkarin” makuulta Viljasen tulos oli 617,5 pistettä.