Kategoria: Häme

Ampujat kisaavat 10-golfissa 8.8. Revontulen kentällä

Ampumaurheilijoiden 10-golf 8.8. Revontuligolfissa Hankasalmella

10-golf on aina ollut ”raastava, mutta henkisesti rankka”, koska pelaamme aina hymyssä suin ja kehumme toisiamme jokaisen lyönnin jälkeen. Totta puhuen noudatamme kaikkia etikettisääntöjä, mutta ilottelemme golfin ja huumorin merkeissä etiketin puitteissa. Pelin nimi ei toivottavasti ole enteellinen lyöntimäärään väylillä….

Tämän vuoden 10-golf kisa pelataan tiistaina 8.8.2016 klo 11.00 alkaen Revontuligolfin kentällä. Kokoontuminen ja puhuttelu klo 10.30 klubilla.
Kisan isäntänä toimii 300m kiväärin vastuuvalmentaja Tapio Kajan. Kilpailun hinta on 60 €/ osallistuja sisältäen tulokahvit kaffepullan kanssa, rangen käytön, pelit ja ruokailun kilpailun jälkeen…

Kilpailumuoto:
perinteinen pistebogey (yksi sarja), korkein pelitasoitus 36 + slope.
Erilliskilpailut:
– paras tasoitukseton tulos
– pisin avaus
– lähimmäksi lippua.
– paras naispelaaja palkitaan.

Kentän yhteystiedot:
Osoite: Revontulentie 1 41500 Hankasalmi  » Ajo-ohjeet Gaddie masterin puh. 014 8448 292

Majoitusta tarvitseville rimpauttakaa Revontulen Lomakeskukseen 014 8448 200 tai yhteys s-postilla info@revontuli.fi .

Muistathan perinteisen tapamme tuoda mukanasi ”hyvän” palkinnon, niin sillä tavalla kaikki osallistujat saavat kotiin viemisiä.

Ilmoittautumiset 11.7. mennessä Tapio Kajanille sähköpostilla: tapsakajan@gmail.com Ilmoittautumisessasi (s-postilla) seuraavat tiedot: Nimi, HPC sekä Golf- että ampumaseurojesi lyhenteet. Ilmoittautumisajan  jälkeen (11.7. ->)osallistumismaksu on  65€/pelaaja, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Huom! Tapsa on ulkomailla 16-28.7. välisen ajan eikä lueskele s-postia tai vastaa kysymyksiin. Lähtöajat löytyvät Revontuli-golfin sivuilta!

Tervetuloa toisen tarkkuuslajimme pariin!

Tapio Kajan                                 Risto Aarrekivi
Kilpailun isäntä                          Toiminnanjohtaja

 

 

Ruutikisojen Kultahippufinaalin järjestäjä haussa vuosille 2018-19

Ruutikisojen Kultahippufinaalin järjestäjää haetaan vuosille 2018-19

Ampumaurheiluliiton nuorisovaliokunta hakee seuraavaa ruutiaseiden Kultahippufinaalin järjestäjää vuosille 2018-19. Yksipäiväiset ruutiaseiden Kultahippufinaalit järjestetään elokuussa.

Viime vuonna Siilinjärvellä pidettyihin finaaleihin osallistui 95 ampujaa 20 seurasta. Joukkuekilpailuissa oli mukana 25 kolmehenkistä joukkuetta. Tänä kesänä Kultahippufinaalit järjestetään Siilinjärven Raasionradalla 5. elokuuta.

Hakemukset seuraavaksi ruutiaseiden Kultahippufinaalien 2018-19 järjestäjäksi on jätettävä 31. elokuuta mennessä sähköpostitse: timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Tiedustelut ruutiaseiden Kultahippufinaalien järjestelyistä myös puhelimitse
Timo Rautiolta 040 8202300

 

100 v historiankirjoittaja Kalle Virtapohja toivoo yhteydenottoja

Kalle Virtapohja.

Ampumaurheiluliiton 100 v historian teosta kirjoitetaan kovaa kyytiä. Kirjoittajahan on urheiluhistorioitsija, FT Kalle Virtapohja, joka julkaisi juuri vasta uuden kirjan Paavo Nurmesta. Nyt hän siis kirjoittaa liittomme historiaa.

Kalle Virtapohja kiertelee muutamissa SM-kilpailuissa seuraavan aikataulun mukaan:
– 1.-2.7. SALON KISAT, SALO
– 5.-6.8. SKEETIN (HYVINKÄÄ) JA TRAPIN (ORIMATTILA) SM-KISAT
– 11-13.8. PISTOOLIN SM-KISAT, LAUKAA
– 26.-27.8. 50M KIVÄÄRIN SM-KISAT, INKOO

Kalle Virtapohja toivoo, että tulisitte tapaamaan häntä kisoihin. Kertoilisitte meheviä muisteluja kilpailumatkoilta ja jos mahdollista toisitte myös kuviakin mukana. Kalle Virtapohjan tavoittaa sähköpostilla kalle.virtapohja@ampumaurheiluliitto.fi . Voisi olla hyödyksi, jos tapaamisajasta sopisi hänen kanssaan etukäteen. Tapaamisiin.