Kategoria: Häme

Etsitään vuoden 2018 vakuuttavinta seuratoimijaa!

Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa. Vakuuttavin seuratoimija voi olla esim. ohjaaja, valmentaja, huoltaja, ampumaratavastaava, kilpailuiden järjestäjä tai vaikka puheenjohtaja.

Viime vuonna vakuuttavin seuratoimija löytyi suunnistuksen parista, kun Tampereen Pyrinnön Mikko Eskola keräsi suurimman äänipotin.

Löytyykö vuoden 2018 vakuuttavin seuratoimija ampumaurheilun parista ja kenties sinun seurastasi?

Ehdota vakuuttavinta seuratoimijaa, joka sinun mielestäsi ansaitsee kiitoksen. Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta saa seuralleen OPn 500-1200 euron seurastipendin. Lisäksi voittaja saa Suomen Olympiajoukkueen virallisen Tunturi Poni polkupyörän ja sellainen arvotaan myös kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken.

Olympiakomitean ja OPn Vuoden vakuuttavin #seuratoimija -kampanja ehdotusaika on voimassa 15.10.2018 asti ja kahdeksan ehdokasta pääsee äänestysvaiheeseen 1.-25.11. Vuoden vakuuttavin seuratoimija -äänestyksen tulokset julistetaan YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä 5.12.2018.

Tee vakuuttavimman seuratoimijan ehdotus tästä 15.10.2018 mennessä!

Kilpailun sääntöihin voit tutustua tästä

Lisätietoja:
Olympiakomitea, Päivi Häikiö, paivi.haikio(@)olympiakomitea.fi
OP vakuutus, urheiluvakuutukset, Ilona Erkkilä, ilona.erkkila(@)op.fi

Ehdota Kultahippupalkittavia 3. lokakuuta mennessä

Nyt on aika ehdottaa Kultahippupalkittavia

SAL:n nuorisovaliokunta valitsee vuosittain vuoden Kultahippuampujan, -ohjaajan ja -seuran.
Kultahippuhuomionosoituksia ei jaeta vain menestyksen perusteella, vaan huomionosoituksensaajat ovat aktiivisia ja reiluja Kultahipputoiminnassa.

Toivomme, että ehdotettu nuori/ohjaaja/seura on aktiivisesti toiminnassa mukana oleva, on osoittanut reilua kilpailu- ja urheiluhenkeä ja omaa hyvät sosiaaliset taidot. Nuorisovaliokunta kiinnittää palkittavia valitessaan huomiota kilpailumenestyksen ohessa suuresti muihinkin osa-alueisiin. Palkittavaksi voi siis hyvinkin ehdottaa myös henkilöä/seuraa, jonka mitalisaalis ei ole kummoinen, mutta joka muuten loistaa lajin muissa osa-alueissa kirkkaimmin. Toivomme myös, että seuraväki uskaltaa ehdottaa palkittavaksi vaikkapa naapuriseuran jäsentä tai naapuriseuraa, tai kauempanakin asuvaa henkilöä tai seuraa, kun kokee palkinnon ansaituksi.

Vuoden 2018 tunnustukset jaetaan Grande Finalen yhteydessä 27.10. Kisakallion urheiluopistolla.
Aikaisemmin palkitut löytyvät tästä linkistä.

Ehdotukset uusista palkittavista perusteluineen tulee lähettää 3.10.2018 mennessä ”Ehdota Kultahippupalkittavia” lomakkeella.

Lomakkeen löydät tästä

 

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus Alfa-TV:llä 26.9. kello 21:30

Uusin TV-ohjelmamme!

Uusin TV-ohjelmamme tulee AlfaTV:ltä ke 26.9. klo 21.30, muistakaa katsoa! Sisältää materiaalia mm. Rio-Trapista ja tyky-päivistä. Tässä hieman esimakua 🙂

Julkaissut Kokkovuoren haulikkoampumakeskus Torstai 20. syyskuu 2018

Uudet Kultahippusäännöt julki. Aluekarsinnat poistuvat. Avoimet alueelliset kilpailut karsintojen tilalle.

Uudet Kultahippusäännöt alkaen 1.10.2018

Ampumaurheiluliiton nuorisovaliokunta on vahvistanut uudet tukiammunnan ja Kultahippukilpailujen säännöt alkaen 1.10.2018. Suurimpana muutoksena on varsinaisten aluekarsintojen poistuminen. Finaaliin päästäkseen ampujan on osallistuttava vähintään avoimiin alueellisiin kilpailuihin siinä lajissa ja sarjassa, johon aikoo finaaliin päästessään osallistua. N/M 16-sarjassa ammuttu tulos hyväksytään VT 12 ja -14 sarjoissa. Ainoastaan joukkuekilpailuun osallistuvalla ei tarvitse olla tulosta. (lisää…)

Seuraavan Kultahippujen ruutifinaalin 2020-21 järjestäjää haetaan

Kultahippujen ruutifinaalin järjestäjää haetaan vuosille 2020-21

SAL:n nuorisovaliokunta hakee seuraavan ruutiaseiden Kultahippufinaalin järjestäjää vuosille 2020-21.
Yksipäiväiset finaalit järjestetään heinä-/elokuun vaihteessa.

Tänä kesänä Hyvinkäällä pidettyyn finaaliin osallistui 83 ampujaa 19 seurasta. Joukkuekilpailuissa oli mukana 18 kolmehenkistä joukkuetta. Vuoden 2019 Kultahippufinaali järjestetään Hyvinkäällä heinä-/elokuun vaihteessa.

Hakemukset seuraavaksi ruutiaseiden Kultahippufinaalin 2020-21 järjestäjäksi on jätettävä 31.10.2018 mennessä sähköpostitse Timo Rautiolle Suomen Ampumaurheiluliittoon  timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Tiedustelut ruutiaseiden Kultahippufinaalien 2020-21 järjestelyistä myös puhelimitse
Timo Rautiolta puh. 040-8202300

Seuraavan ilma-aseiden Kultahippufinaalin 2020-21 järjestäjää haetaan

Ilma-aseiden Kultahippufinaalin järjestäjää vuosille 2020-21 haetaan

SAL:n nuorisovaliokunta hakee seuraavaa ilma-aseiden Kultahippufinaalin järjestäjää vuosille 2020-21.

Kaksipäiväiset ilma-aseiden Kultahippufinaalit järjestetään maalis-/huhtikuussa.
Salossa sijaitsevassa Salohallissa pidettyihin 2018 finaaleihin osallistui 44 seuraa ja 301 ampujaa, jotka ampuivat 350 kilpailusuoritusta. Huoltajat ja tukijoukot mukaan luettuna kisapaikalla oli n. 600 kisavierasta.
Vuoden 2019 Kultahippufinaalit järjestetään Salohallissa 27.-28. huhtikuuta.

Kultahippufinaalien sarjat ovat
(IT istumatuki, VT vastapainotuki, HT hihnatuki)
Ilmakivääri: 8 IT, 10 IT, 12 VT, 12 HT, 14 VT ja 14 HT
Ilmapistooli: 8 IT, 10 IT, 12 VT ja 14 VT

Valtakunnallisia ilma-aseiden Kultahippufinaaleja on järjestetty vuodesta 1994 lähtien. Ensimmäiset finaalit järjestettiin Pieksämäellä.

Hakemukset seuraavaksi ilma-aseiden Kultahippufinaalien 2020-21 järjestäjäksi on jätettävä 31.10.2018 mennessä sähköpostitse Timo Rautiolle Suomen Ampumaurheiluliittoon timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Tiedustelut ilma-aseiden Kultahippufinaalien 2020-21 järjestelyistä myös puhelimitse
Timo Rautiolta puh. 040-8202300

Puolustusministeri Jussi Niinistö tutustui ampumaurheiluun

Jussi Niinistö Santahaminan pistooliradalla, taustalla Ampumaurheiluliiton puheenjohtaja Vesa Nissinen. (Kuvat: Lassi Palo)

Puolustusministeri Jussi Niinistö (sin) tutustui ampumaurheiluun ja sen aktiivitoimijoihin maanantaina Helsingin Santahaminassa. ”Tämä on ollut informatiivinen päivä”, hän sanoi Ampumaurheiluliiton isännöimässä tapahtumassa. (lisää…)