Kaksi Suomen ennätystä Heli Rassin muistokilpailuissa
27.4.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aleksi Leppä ja Katariina Laine tekivät uudet Suomen ennätykset viikonvaihteessa Viron Elvassa järjestetyssä 43. Heli Rassin muistokilpailussa.

Haminan Ampumaseuraa edustava Aleksi Leppä teki uuden SE:n, kun hän tähtäsi 209,3 pistettä miesten 50m pienoiskiväärin makuun finaalissa. Hän kohensi Juha Rutosen nimissä ollutta ennätystä 1,9 pistettä. Lepän peruskilpailun tulos oli 625,6 pistettä, joka on hänen ennätyksensä.

Leppä on nimetty Suomen joukkueeseen, joka osallistuu Yhdysvaltain Fort Benningissä 11.-19. toukokuuta järjestettävään maailmancupiin.

Hämeenlinnan Ampumaseuran Katariina Laine puolestaan kohensi nimissään ollut ilmakiväärin N20-sarjan SE-tulosta lukemiin 413,9. Maaliskuussa Turussa järjestetyissä SM-kilpailuissa hänen tuloksensa oli 413,0 eli ennätys parani nyt 0,9 pistettä.

Kilpailun kaikki tulokset ovat oheisessa liitteessä.

Liitteet