Tänään viimeinen ilmoittautuminen Tehoryhmän testileirille 6.-8.11.2015 Kisakallioon
20.10.2015 klo 12:00
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tehoryhmän testileiri 6.-8.11.2015 pidetään Lohjalla, Kisakallion Urheiluopistolla. Testileirin kautta voi päästä mukaan tehoryhmävalmennukseen. Viikonlopun ohjelma sisältää mm. fyysisen kunnon testauksen, urheilijahaastattelun ja ampumaharjoituksia. Testileiri on tarkoitettu v. 1997 – 2001 syntyneille pistooli- ja kivääri ampujille.

KUTSU TEHORYHMÄN TESTILEIRILLE

 

Pistooliin kutsutaan tämän kauden kaikki ryhmäläiset sekä uudet ryhmään haluavat urheilijat.
Kivääriin kutsutaan nyt vain uudet ryhmään haluavat urheilijat. Tehoryhmän testileirillä nuoret kokoontuvat näyttämään taitoja, kertomaan itsestään ja harjoittelustaan sekä testaamaan kuntoaan Lohjalle, Kisakallion Urheiluopistolle 6. – 8.11.2015. Lajeina leirillä on kivääri ja pistooli.

Testileiri sisältää fyysisen kunnon testauksen mm. Inbody kehonkoostumusanalyysin, kestävyyskunnon kartoitus polkupyöräergometritestillä. Näiden tulokset käydään läpi selkeällä palauteluennolla. Ohjelmassa on myös ampumaharjoitukset, haastattelut, antidopingluento sekä tietoiskuja ampumaurheilusta.
Ilmoittautuminen tehdään alla olevasta linkistä.

 

Testileiri alkaa perjantaina 6.11.2015 klo 18 – 19 päivällisellä. Leiri päättyy sunnuntaina 8.11. lounaaseen n. klo 14.00. Leirin ohjelma alla olevassa liitteessä.

 

Varusteet

Leirillä tarvitaan ampumavarusteet ilma-aseammuntaan.

 

Lisäksi kaikki osallistujat ottavat mukaan muistiinpanovälineet, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet. Huoneissa on vuodevaatteet ja pyyhkeet.

 

Ota mukaan myös harjoituspäiväkirjasi ja mahdollinen harjoitussuunnitelmasi. Sekä henkilötietolomake täytettynä. Tämä lomake lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. 
 

Hinnat ja laskutus

Leirin osallistumismaksu on 199 €. Hintaan sisältyy pe – su yön majoitus, 2xaamiainen, 2xlounas, 2xpäivällinen, 2xiltapala sekä Inbody ja pp-testit. Leiri laskutetaan jälkikäteen. Lasku lähetetään urheilijalle, mikäli et toisin ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita. Leirin osallistumismaksu ilman majoitusta ja ruokailuja on 120€/hlö. Myös oma valmentajasi tai huoltajasi on tervetullut mukaan. Mikäli hän majoittuu ja ruokailee ryhmän mukana hinta on 160 €.

 

Ilmoittautuminen 20.10.2015 mennessä vain SAL: n netissä Huom!  Koskee myös valmentajia ja huoltajia!

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

Mahdolliset tiedustelut: Timo Rautio puh.040 8202300,
sp: timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Liitteet