Kivääriampujilta EM-näyttöjä
28.5.2017 klo 18:21

Kivääriampujat antoivat EM-näyttöjä viikonvaihteessa Inkoossa. Näyttöjä annettiin 50m pienoiskiväärin asento- ja makuukilpailuissa.

Lauantaina miesten 50m pienoiskiväärin 3×40 ls näyttökisan ykkönen oli isäntäseuran eli Raseborgs Skyttaren Joni Stenström, joka ampui 1157 pistettä. Hän voitti myös tänään, nyt tuloksella 1162. Kankaanpään Ampumaurheilijoiden Juho Kurki oli toinen (1160) ja Haminan Ampumaseuran Aleksi Leppä kolmas (1148).

Miesten makuuasennon kisan voitti Kuusankosken Ampujien Mika Piipponen, jonka tulos oli 618,9. Leppä otti tässä lajissa kakkossijan (618,5) ja Kurki kolmossijan (616,1).

Pieksämäen Seudun Ampujien Pauliina Frilander-Soini voitti lauantaina makuuasennon kilpailun, ja tänään hän jatkoi hyviä otteitaan voittamalla asentokilpailun (3×20 ls) tuloksella 580. Se oli sama voittotulos kuin eilen Annika Sihvosella (SMAS) naisten sarjassa ja Marianne Palolla (IMAS) tytöissä. Sihvonen oli tänään toinen (575) ja Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs kolmas (575).

Hyrkäs oli makuun kisan tarkin tuloksellaan 615,9. Sihvonen sijoittui toiseksi (613,8) ja Frilander-Soini kolmanneksi (611,9).

EM-kilpailut ovat Azerbaidzhanin Bakussa 20.7.-3.8. Ampumaurheiluliiton näyttökilpailujen seurannan löydät täältä: https://www.ampumaurheiluliitto.fi/liitto/huippu-urheilu/em-ja-mm-nayttokilpailut/em-kilpailut-2550300m-haulikko-ja-liikkuva-maali/

Kaikki tulokset löydät oheisesta liitteestä: Näyttö_27-28.5