Emmi Hyrkäs päätti EM-näytöt hyvään tulokseen
19.1.2020 klo 16:52
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Emmi Hyrkäs Espoo Openissa. (Kuva: Lassi Palo)

Emmi Hyrkäs oli naisten ilmakiväärin ykkönen hyvällä tuloksella, kun viimeinen EM-näyttökilpailu ammuttiin sunnuntaina Espoossa. Hän tähtäsi 627,1 pistettä.

Kivääri- ja pistooliampujat antoivat viimeiset EM-näyttönsä sunnuntaina, kun Espoo Openin toinen päivä ammuttiin. Simpeleen Hahlon Emmi Hyrkäs oli naisten ilmakiväärin ykkönen 627,1 pisteellään. Hän jäi vain 0,9 pistettä joulukuussa tekemästään ennätyksestä.

Marianne Palo (Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura) ampui myös hyvin: kakkossija 626,5 pisteellä. Henna Viljanen (Kyrkslätt Skytteförening) oli kolmas tuloksellaan 624,4.

Isäntäseuran ESF:n Cristian Friman voitti miesten ilmakiväärin tähdättyään 623,9 pistettä. Eilen ennätyksensä 625,9 tehnyt Joni Stenström (Raseborgs Skyttar) oli toinen tuloksellaan 621,5.

Ilma-aseiden EM-kilpailut (miehet, naiset, M20 ja N20) järjestetään Puolan Wroclawissa 23.2.-2.3. Kisoissa ammutaan myös liikkuvan maalin lajit. EM-Wroclawissa jaetaan kaikkiaan kahdeksan olympiamaapaikkaa Tokioon – kaksi kussakin olympialajissa.

Suomen EM-joukkue julkistetaan ensi viikon alussa.

Kaikki tulokset löydät täältä. EM-kisojen tulostasoseurannan löydät täältä.