SM-liikkuva maali: Krister Holmberg ampui sekajuoksuilla Suomen ennätyksen
13.8.2023 klo 19:45
Sami Heikkilä
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sibbo Skyttegille järjesti tänä viikonloppuna liikkuvan maalin ikämiesten- ja naisten SM-kilpailut Sipoossa. Krister Holmberg ampui 50m sekajuoksuilla  Suomen mestariksi tuloksella 394, joka on uusi M50 sarjan Suomen ennätys.

Krister Holmberg (kesk.) ampui Suomen mestariksi 50m sekajuoksuilla uudella SE-tuloksella. Markku Jetsoselle SM-hopeaa ja Tatu Prykärille SM-pronssia. (Kuva: Daniel Torsell)

Sunnuntaina kilpailtiin 50m sekajuoksuilla ja 100m hirven parilaukauksilla.

Krister Holmberg (RS) jatkoi sunnuntainakin 50m sekajuoksujen tarkinpana ampujana. Holmberg oli jo ensimmäisen puolikkaan jälkeen 195 pisteellään hyvässä SE-vauhdissa. Toinen puolikas sujui vielä paremmin, kun Holmberg paukutteli taululle lähes täydet pisteet 199. Yhteistulos 394 on M50 sarjan uusi Suomen ennätys, jolla Krister Holmberg nappasi jo viikonlopun toisen Suomen mestaruutensa. Vanha SE-tulos 389 oli tänään SM-hopeaa ampuneen Markku Jetsosen (KAMS) nimissä. Tänään Jetsosen pisteet olivat 377. Pronssissa käytiin uusinta Tatu Prykärin (OMAS) ja Jukka-Pekka Jokelan (PHA) kesken. Heidän tuloksensa olivat 366. Prykäri voitti lopulta uusinnan pistein 17-16, jolla hänelle SM-pronssia.

Markku Jetsonen hallitsi M50 sarjan hirveä tänäänkin ampumalla Suomen mestariksi hirven parilaukauksilla pistein 363. Jetsonen varmisti mestaruutensa uusintojen kautta, jossa hän ampui 94 pistettä. Hopealle ylsi puolestaan Krister Holmberg, jolla uusinnan tulos oli 84 pistettä. SM-pronssia nappasi Timo Pylsy (ESA) pistein 349.

M60 sarjassa Tapani Koskela (BSPA) voitti eilisen tapaan molempien sarjojen Suomen mestaruudet. Koskela keräsi viikonlopun aikana neljä henkilökohtaista Suomenmestaruutta.

Päivi Jetsonen (KAMS) ja Tuula Räty ampuivat 50m sekajuoksuilla viikonlopun kolmannet henkilökohtaiset Suomen mestaruutensa.

Tulokset: SAL LM SM 12-13.8.2023 tulokset kaikki

Tapani Koskela voitti kaikkiaan neljä henkilökohtaista Suomen mestaruutta Sipoossa. (Kuva: Daniel Torsell)