Haku liikkuvan maalin tehoryhmään auki
31.10.2023 klo 09:41
Kustaa Ylitalo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Nyt on aika hakea Liikkuvan maalin tehoryhmään – hakuaikaa jatkettu 4.12.2023 asti!

Tehoryhmä on Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL) urheilijoille tarkoitettu valmennusryhmä. Tehoryhmätoiminnan tarkoituksena on auttaa ja tukea lahjakkaita urheiluampujia heidän harjoittelussaan ja valmennuksessaan. Urheilijat eivät vielä kuulu maajoukkueryhmiin, mutta tavoite on asetettu menestymiseen kilpaurheilussa.

Tällä hetkellä tehoryhmiä on neljässä eri lajissa: kiväärissä, liikkuvassa maalissa, pistoolissa ja trapissa.

Tehoryhmäurheilijoilta edellytetään aktiivista ja tavoitteellista otetta harjoitteluun ja sitoutumista ryhmän toimintaan.
Tehoryhmäurheilija saa tukea omaan harjoitteluunsa tehoryhmävalmentajilta, muilta tehoryhmäläisiltä, SAL:n nuorisopäälliköltä sekä ulkopuolisilta asiantuntijoilta. Tehoryhmä tekee myös yhteistyötä maajoukkueen ja nuorten maajoukkueen kanssa.
Käytännössä tehoryhmän toimintaa toteutetaan lajikohtaisten tehoryhmäleirien, alueellisten leirien sekä tehoryhmien yhteisten leirien muodossa. Leirien ohjelmassa on ampumaharjoittelun lisäksi fysiikkavalmennusta ja testausta, mentaalivalmennusta, urheilulliseen elämäntapaan liittyviä luentoja ja harjoituksia jne.
Tehoryhmäläiset saavat itselleen SAL:n edustusasun (verryttelyasu / tuulipuku + T-paita).
Tehoryhmään osallistumisesta peritään 100 euron valmennusmaksu. Lisäksi leireille osallistumisesta peritään osallistumismaksut.
Uusia Liikkuvan maalin tehoryhmään haluavia kehotetaan hakemaan ryhmään lähettämällä hakemus suoraan liikkuvan maalin tehoryhmän vastuuvalmentaja Aaro Vuorimaalle osoitteeseen: vuorimaa.aaro@gmail.com

Kerro hakemuksessa hieman itsestäsi, tavoitteistasi ja tuloksistasi viimeisen vuoden ajalta. Laita mukaan myös syntymäaikasi ja edustamasi seura. Hakuaika päättyy 4.12.2023!

Tervetuloa mukaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa tehoryhmätoiminnasta antaa myös nuoriso- ja koulutuspäällikkö Kustaa Ylitalo,  kustaa.ylitalo@ampumaurheiluliitto.fi, p. 040 8390 446