Putoavien taulujen SM-kisat starttasi Jurvassa
26.1.2024 klo 21:01
Sami Heikkilä
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Liikkuvan maalin SM-mitaleista kilpaillaan viikonloppuna Jurvassa. Perjantaina kisaurakan aloittivat Y70, Y75, Y80, Y85 ja N60- sarjalaiset.

Kuopion Ampuma- ja Metsästysseuran Päivi Jetsonen ampui SM-kultaa N60-sarjassa. Esbo Skytteföreningenin Tiina Aallolle SM-hopeaa. SM-pronssia Jetsosen seurakaveri Kaija Häyriselle ja Saarijärven Ampujien Arja Hakalalle.

Putoavien taulujen SM-mitaleista kisataan viikonloppuna Jurvassa. (Kuva: Sami Heikkilä

Y70 sarjan Suomen mestariksi ampui Kymppi 64:n Seppo Kastepohja. SM-hopea ja pronssi menivät Saarijärven Ampujille Pentti Hämäläiselle ja Mauri Kauppiselle. SM-pronssia myös Kymppi 64:n Erkki Elkelälle.

Virtain Ampujien Heikki Mäkinen ampui SM-kultaa Y75 sarjassa. SM-hopealle ylsi Hämeenlinnan Ampumaseuran Hannu Järvinen ja SM-pronssia tähtäsi Jurvan Metsästysseuran Matti Niemelä sekä Raseborgs Skyttaren Jouko Mutka..

Matti Puustinen Kuopion Ampuma- ja Metsästysseurasta ampui Y80 sarjan Suomen mestariksi voittaen finaalissa Mäntsälän Kennel- ja Metsästysseuran Tapio Silanderin. SM-pronssi meni järjestävän seuran Simo Parkkamäelle ja Kuopion Ampuma- ja Metsästysseuran Pauli Konttiselle.

Y85 sarjassa Suomen mestariksi tähtäsi Kuopion Ampuma- ja Metsästysseuran Seppo Dahqvist.

Liikkuvan maalin SM-kilpailut, putoavat taulut 26-28.1.2024, Jurva

Perjantain tulokset