Krister Holmberg tykitti kovan tuloksen kevätkisoissa Tampereella
7.4.2024 klo 19:49
Sami Heikkilä

Em-näyttökilpailuina toimineet liikkuvan maalin kevätkilpailut jatkuivat sunnuntaina Tampereella. 10m sekajuoksuilla nähtiin tiukkaa kilpailua ja kovia tuloksia. Päivän kovimmasta suorituksesta vastasi Raseborgs Skyttaren Krister Holmberg.

Sekajuoksut

Kymppi 64:n Ida Heikkilä ampui naisten sarjan voittoon hyvällä tuloksella 375. Heikkilän toinen puolikas oli erittäin kova 195 pistettä. Toiseksi sijoittui Viron Heili Lepp tuloksella 355. Hämeenlinnan Ampumaseuran Aino Vaittinen oli kisan kolmas pistein 342.

Krister Holmberg ampui sekajuoksujen voittoo kovalla tuloksella. (Kuva: Mika Kinisjärvi)

Miesten sarjassa kolmen kärki ampui keskelle. Lajin konkari Raseborgs Skyttaren Krister Holmberg vei tiukan kisan voiton huipputuloksella 388. Lapuan Seudun Ampujien Aaro Vuorimaa ampui toiseksi tuloksellaan 386. Niklas Hyvärinen (Raseborgs Skyttar) sijoittui kolmanneksi jääden kaksi pistettä Vuorimaan taakse tuloksella 384.

Pojissa Kymppi 64:n Henri Karlsson tähtäsi voittoon tuloksella 370. Salon Seudun Ampujien Frans Laukka oli uusinnan jälkeen lopulta toinen pistein 367 (17). Kuopion Ampuma- ja Metsästysseuran Matias Pasaselle kolmassija tuloksella 367 (16).

Normaalijuoksut

Ida Heikkilä piti pintansa myös normaalijuoksuilla. Hän tähtäsi naisten sarjan voittoon tuloksella 556. Heili Lepp oli toinen 542 ja Aino Vaittinen kolmas 539.

Miehissä sijoitukset muuttuivat, kun Niklas Hyvärinen ampui normaalijuoksujen voittoon tuloksella 568. Hyvien hitaiden juoksujen (295) jälkeen nopeille juoksuille lähtenyt Aaro Vuorimaa ei saanut onnistumista nopeilla juoksuilla ja sijoitukseksi tuli tänään toinen hopea sija. Vuorimaan tulos oli lopulta 566. Krister Holmbergille pronssia pistein 555.

M20 sarjassa Henri Karlsson tähtäsi viikonlopun neljännen voittonsa tuloksella 554. Frans Laukka seurasi vain pisteen perässä 553 ja Matias Pasanen viisi pistettä perässä 549.

– Kulki ihan hyvin tänäkin viikonloppuna. Normaalijuoksuilla nopeilla oli haasteita, mutta silti olen tuloksiin tyytyväinen. Sekajuoksut meni molempina päivinä hyvin ja uusin ennätykseni eilen sekareilla jokusen pisteen paremmaksi. Kokonaisuudessaan kelpo viikonloppu, iloitsi Karlsson.

Rauman Seudun Urheiluampujien Jenni Seikkula ampui N20 sarjojen voitot tuloksilla 291 ja 469.