Jyväskylä pistoolikisa 2022

Keski-Suomen Ampujat
Avoin alueellinen kilpailu
07.05.2022
Keski-Suomi
Rajamäen ampumarata, Ampumaradantie 14, 41310 Leppävesi
Pistooli
N,M,M50, M60, Y70. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden yhdistää sarjoja, mikäli osaanottajamäärä jää jossain sarjassa pieneksi.
Ampumaurheilun tulospalveluohjelma (Korhonen)
Kyllä
Matti Kunttu
Matti Kunttu
Hannu Räsänen, 040 511 6850
Pistoolikisa: Max. 24 kilpailijaa (valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä), jolloin eriä tulee yhteensä viisi. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden tarvittaessa yhdistää sarjoja, ilman etukäteisilmoitusta, jos osallistujamäärä jossain sarjassa jää pieneksi. Maajoukkueen näyttökilpailu: kaikki SAL:n määrittelemät sarjat.
07.03.2022 - 22.04.2022
Ilmoittautumiset sähköpostilla: mjkunttu58@gmail.com , matti.kunttu@pp1.inet.fi tai puhelimella 0407685384. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro seura, sarja sekä sporttipassisi numeron. Jos osallistut vain näyttökilpailuun, niin kerro se selkeästi ja kerro mihin lajiin/lajeihin olet osallistumassa.
Pistoolikisan osallistumismaksu on 60 €/kilpailija. Pelkkään näyttökilpailuun osallistuvilta osallistumismaksu on 5 €/laji. Osallistumismaksu pyydetään maksamaan 4.5.2022 mennessä KSA:n tilille FI82 5290 0240 0806 87, viitenumero 14407.
Jälki-ilmoittautuneiden hyväksyntä harkinnan ja ratakapasiteetin mukaan.
Vuoden 2022 Jyväskylän pistoolikisat ja sen yhteydessä järjestettävä maajoukkueen näyttökilpailu järjestetään 7.5.2022 alkaen klo 10.00. Pistoolikilpailu koostuu neljästä lajista, jotka ammutaan peräjälkeen saman päivän aikana: - vakiopistooli, - pienois-/urheilupistooli, - pistooli pika-ammunta ja - olympiapistooli Pistooli pika-ammunnan tai pienoispistoolin voi ampua myös isopistoolilla. Mitään hyvitystä ei anneta suuremman kaliiberin käytöstä. Maajoukkueen näyttökilpailu: Pistoolikisan yhteydessä järjestetään myös maajoukkueen näyttökilpailu vakio-, iso-, urheilu- ja olympiapistoolissa. Näyttökilpailuun osallistuva voi osallistua yhteen tai useampaan lajiin.
Eräluettelo julkaistaan n. viikko ennen kilpailuja KSA:n sivustolla ja toimitetaan sähköpostilla niille, jotka ovat sähköpostin kautta ilmoittautuneet.
Pistoolikisaan osallistujille jaetaan palkintoina käyttötavaraa. Pelkästään näyttökisoihin osallistujille ei jaeta palkintoja.

HUOM: PISTOOLIKISAN YHTEYDESSÄ JÄRJESTETÄÄN MYÖS MAAJOUKKUEEN NÄYTTÖKILPAILU!!!

Yleisohjeita ampujille:

Sekä kilpailijat että toimitsijat osallistuvat tilaisuuteen vain ja ainoastaan terveinä. Kilpailijat itse huolehtivat turvavälien säilymisestä ja mahdollisten suojavarusteiden käytöstä THL:n voimassa olevien ohjeiden mukaisesti.

Kilpailujen aikana ei järjestetä lounasruokailua, vaan kukin kilpailija varaa mukaan omat eväät sekä tarvittavat juomat. Kelin mukainen, lämmin varustus. WC majalla, käyntimahdollisuus lounastauon aikana.