25.07.Etelä-Suomi
Kustaa Ylitalosta SAL:n nuoriso- ja koulutuspäällikkö

Kustaa Ylitalo, 50, on valittu Suomen Ampumaurheiluliiton nuoriso- ja koulutuspäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2022 ja ehtii perehtyä tehtävään yhdessä nykyisen nuoriso- ja koulutuspäällikkö Timo Raution kanssa elokuun ajan.

[Lue lisää]
24.07.Mustaruuti
Suomalaismenestystä mustaruudin PM-kilpailuissa

Mustaruudin PM kilpailut järjestettiin lopulta kahden korona-peruutuksen jälkeen viikonloppuna Orivedellä. Kisoissa ammuttiin 24 lajia, joista mestaruuksia jäi Suomeen tasan puolet eli 12. Norja vei yhdeksän voittoa ja Ruotsin oli tyytyminen kolmeen. Kahdeksasta joukkuelajista Ruotsi vei kuitenkin neljä kultaa, Suomi kolme ja Norjalle jäi yksi. Muutamista sadekuuroista huolimatta kisat sujuivat erinomaisesti, ja yksi uusi Suomenennätyskin ammuttiin. […]

[Lue lisää]
28.06.Etelä-Suomi
Ampumaurheiluliitto hakee määräaikaista projektikoordinaattoria

Etsimme ohjaaja- ja valmentajakoulutuksen ja valmennuskulttuurin kehittämishankkeeseemme määräaikaista projektikoordinaattoria aikavälille 1.9.2022-31.5.2023. Työsuhde on päätoiminen, mutta tietyin edellytyksin voi olla mahdollista tehdä töitä myös osa-aikaisena hieman pidempi jakso, kuitenkin enintään 31.12.2023 asti. Hanke on pääasiassa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama. Katso hakuilmoitus ja hakuohjeet osoitteesta www.ampumaurheiluliitto.fi/liitto/avoimet-tyopaikat/.

[Lue lisää]
Siirry selaamaan mustaruudin uutisarkistoa tästä.