Kategoria: Kivääri

Shooting Hopes: Rosenlew viides asentokilpailussa

Alexandra Rosenlew oli viides 3×20 laukauksen asentokilpailussa Shooting Hopes -tapahtumassa Pilsenissä. Rosenlew ampui peruskilpailussa 586 (195+199+192) ja oli siinä kahdeksas, finaalissa suomalaisen tulos oli 427,3. Kilpailuun osallistui 103 ampujaa.

(lisää…)

Kymppigolf kisataan Espoossa 5.8.2024

Ampumaurheilijoiden jokakesäinen golfkisa Kymppigolf pelataan tänä vuonna Espoossa Espoon Golfseuran kentällä. Ajankohta on perinteiseen tapaan elokuun ensimmäinen maanantai, joka osuu tänä vuonna päivämäärään 5.8.2024.

Pelimuoto: pistebogey, paras scratch-tulos palkitaan. Lisäksi luvassa erikoiskilpailuja. Suurin kilpailussa huomioitava tasoitus on 36.

Osallistumisoikeus: SAL:n seuran jäsenyys tai kutsuvieras sekä SGL:n golfseuran jäsenyys.

Hinta: 75 €/hlö. Sisältää tervetulo – kahvi/pulla, rangepoletit, sauna ja suihkut, golfkärry sekä myöhänen lounas.

Ensimmäinen lähtö on klo 11.20, lähdöt 10 min välein. Kisainfo aloitetaan 10.50. Caddiemasterilta saa ilmoittautuessa poletteja driving rangeille, caddiemasterin takana löytyy chippaus ja putting greeni.

Kisa pelataan EGS:n kentällä, osoitteessa Blominmetsäntie 2, Espoo.

Espoo golfilla on myös toinen kenttä: Gumböle golf. Siellä voi perjantaina pelata kierroksen hintaan 55€, maksaessa muista kertoa että olet tullut kymppigolfia varten tai käytä koodia Kymppigolf.

Ilmoittaudu mukaan 28.07.2024 mennessä. Muista myös ilmoittaa erikoisruokavalioista mahdollisimman nopeasti. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös ampumaseurasi, golfseurasi ja tasoituksesi (hcp).

Kaikkia ilmoittautuneita pyydetään tuomaan mukanaan pieni palkinto, joita jaetaan kisan jälkeen osallistujille sen mukaan, mitä niitä riittää.

Ilmoittautumiset: cfriman99@gmail.com, +358404859600

Espoon golfseuran yhteyshenkilö: annika.ahokas@espoogolf.fi, +358449706063

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.ampumaurheiluliitto.fi/kalenteri/tapahtumat/tapahtuma/?id=500

Jarkko Mylly nimettiin paralympiajoukkueeseen

Suomen Paralympiakomitean hallitus on 1. heinäkuuta vahvistanut Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön esityksen uusista urheilijavalinnoista Pariisin kesäparalympialaisten Suomen joukkueeseen. Valituiksi tulivat ampumaurheilija Jarkko Mylly ja yleisurheilija Vilma Berg.

(lisää…)