Kategoria: Pistooli

Timo Nyströmille näkövammaisten MM-kultaa

”Nyt on sairaan hyvä fiilis”, maailmanmestari Timo Nyström riemuitsi. (Kuvat: Timo Vaitiniemi)

Mikkeliläinen Timo Nyström on voittanut näkövammaisten kultaa para-ampumaurheilun MM-kilpailuissa Australian Sydneyssä. (lisää…)

KY:tä koskevat sääntömuutosesitykset kiireesti sääntötyöryhmälle

SÄÄNTÖMUUTOSESITYKSIÄ KILPAILUTOIMINNAN YLEISSÄÄNTÖIHIN 2018-2

Kilpailutoiminnan yleissääntöjä ja ohjeita KY/2018-2 koskevat sääntömuutosesitykset pyydetään  toimittamaan SAL:n toimistolle mahdollisimman pikaisesti, viimeistään syyskuun aikana, että sääntötyöryhmä ja kilpailuvaliokunta ehtivät käsitellä ne ja että esitys ehtii hallituksen kokoukseen vielä ennen syksyn liittovaltuustoa.

Säntömuutosesitykset voi lähettää osoitteella:  kirsi.kankaanmaki@ampumaurheiluliitto.fi

SAL / Kilpailuvaliokunta

EM-Bologna: Marianne Palo ”selkä suorana kotiin”

Emmi Hyrkäs (vas.) ja Marianne Palo tyytyväisinä EM-Bolognan päätöskilpailunsa jälkeen. (Kuvat: Lassi Palo)

Marianne Palo sanoi naisten 50m pienoiskiväärin asentokilpailun jälkeen, että hän voi mennä nyt selkä suorana kotiin. Hän teki ennätyksensä ja sijoittui 26:nneksi, kun EM-kilpailut jatkuivat lauantaina Italian Bolognassa. Emmi Hyrkäs oli 32:s. (lisää…)

Nyt on aika ehdottaa Kultahippupalkittavia

Nyt on aika ehdottaa Kultahippupalkittavia

SAL:n nuorisovaliokunta valitsee vuosittain vuoden Kultahippuampujan, -ohjaajan ja -seuran.
Kultahippuhuomionosoituksia ei jaeta vain menestyksen perusteella, vaan huomionosoituksensaajat ovat aktiivisia ja reiluja Kultahipputoiminnassa.

Toivomme, että ehdotettu nuori/ohjaaja/seura on aktiivisesti toiminnassa mukana oleva, on osoittanut reilua kilpailu- ja urheiluhenkeä ja omaa hyvät sosiaaliset taidot. Nuorisovaliokunta kiinnittää palkittavia valitessaan huomiota kilpailumenestyksen ohessa suuresti muihinkin osa-alueisiin. Palkittavaksi voi siis hyvinkin ehdottaa myös henkilöä/seuraa, jonka mitalisaalis ei ole kummoinen, mutta joka muuten loistaa lajin muissa osa-alueissa kirkkaimmin. Toivomme myös, että seuraväki uskaltaa ehdottaa palkittavaksi vaikkapa naapuriseuran jäsentä tai naapuriseuraa, tai kauempanakin asuvaa henkilöä tai seuraa, kun kokee palkinnon ansaituksi.

Vuoden 2019 tunnustukset jaetaan Grande Finalen yhteydessä 26.10. Kisakallion urheiluopistolla.
Aikaisemmin palkitut löytyvät tästä linkistä.

Ehdotukset uusista palkittavista perusteluineen tulee lähettää 30.9.2019 mennessä ”Ehdota Kultahippupalkittavia” lomakkeella.

Lomakkeen löydät tästä