Nyt voit ilmoittautua töihin Lahden Maailmancupiin
9.12.2018 klo 19:56
Curt Sjöblom
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

 

 

 

 

ISSF:n haulikon maailmancup käydään Hälvälän ampumaurheilukeskuksessa Hollolassa 13.-23.8.2019.

Tarjolla on runsaasti erilaisia työtehtäviä. Kaikille löytyy jotain eikä hailikkoammunnasta tai ammunnasta ylipäänsä tietäminen ole vaatimus. Löytyy myös runsaasti tehtäviä, jossa englanninkielen osaaminen ei ole tarpeen. Voimme myös tarjota hyvinkin vaativia tehtäviä, joissa erikoisosaamisesi ja/tai kielitaitosi tulee hyvin hyödynnettyä.

Ilmoittautumislomake ja tehtäväluettelo lyhyellä tehtäväkuvauksella löytyy klikkaamalla tästä. Käy katsomassa löytyisikö tästä jotain sinulle. Huomaa, että listassa ei ole ratatuomaritehtäviä, näihin tehtäviin on koulutettu riittävä määrä kotimaisia kansainvälisiä ratatuomareita.

Kaikille toimitsijoille tarjoamme ylläpidon radalla. Kauempaa tuleville voimme tarjota myös majoituksen, Lisäksi normaalit kilpailuvaatetukset ja -varusteet. Tarjoamme tietenkin myös unohtumattoman (positiivisen) kokemuksen kansainvälisessä huippu-urheiluympäristössä.