Kategoria: Etelä-Suomi

Katso ampumaurheilun yläkoululeirityksen esittelyvideo. Haku yläkoululeiritykseen Tanhuvaaran Urheiluopistolle 3. toukokuuta mennessä.

Tanhuvaaran Urheiluopiston valmennuskeskus toteuttaa yhteistyössä Olympiakomitean ja Ampumaurheiluliiton kanssa 7.-9.-luokilla ja lukiossa tai ammattioppilaitoksessa opiskeleville suunnattua yläkoululeiritystä. Leirityksen tavoitteena on urheilijana kasvaminen ja monipuolinen sekä laadukas harjoittelu. Leiritys antaa hyvän pohjan perusasteen suorittamisen jälkeen ponnistaa esimerkiksi urheilulukio -maailmaan!

Lukuvuonna 2020-2021 toteutetaan lajiryhmittäin neljän leirin malli. Ammunnan lajiryhmään voivat hakea myös 2. asteella opiskelevat. Leirityksen tavoitteena on tavoitteellisen urheilijanpolun rakentamistyön aloittaminen ja sen kokonaisvaltainen tukeminen. Leireillä harjoitellaan 2 kertaa päivässä lajivalmentajan johdolla. Painopisteenä taito- ja lajiharjoittelu.

Ampumaurheilun yläkoululeiritys Tanhuvaarassa 2020. (Kuva: Pasi Massinen)
Ampumaurheilun yläkoululeiritys Tanhuvaarassa 2020. (Kuva: Pasi Massinen)

 

Ammunnan lajiryhmä haku Tanhuvaaran urheiluopistolle 3.5.2020 mennessä.

Hakulomakkeen löydät tästä.

Ammunnan yläkoululeiritys Tanhuvaarassa tästä.

Tutustu ammunnan yläkoululeiritykseen Tanhuvaarassa Leppa.fi sivuilla tästä.

Esittelyvideo myös tästä.

Yläkoululeirityksen esite Tanhuvaara 2020-21 (pdf)
Ampumaurheilun-Ylakoululeiritys-2021

 

 

 

Ampumaurheiluliitto nimesi 79 urheilijaa nuorten tehoryhmään


Suomen Ampumaurheiluliitto on nimennyt ensi vuoden nuorten tehoryhmään 79 ampumaurheilijaa, joista uusia on ilahduttavasti 25. Nyt nimetyssä tehoryhmässä suurimpana lajiryhmänä on kivääri 45 urheilijalla, joista uusia on kolmetoista. Pistoolissa urheilijoita on 16, joista uusia on viisi. Liikkuvan maalin ryhmässä on 3, joista uusia on yksi. Haulikon trap-ryhmässä on 6 urheilijaa, joista uusia on yksi ja skeet-ryhmässä on 9, joista uusia on viisi. (lisää…)

Ampumaurheiluliiton strategian uudistamistyö aloitettu

Puheenjohtaja Vesa Nissinen, liittovaltuuston puheenjohtaja Asko Terkola ja toiminnanjohtaja Anne Lantee liittovaltuuston kokouksessa Vantaalla lauantaina. (Kuvat: Lassi Palo)

Ampumaurheiluliiton strategian uudistamistyö on aloitettu syksyn aikana, ja uuden strategian kaavaillaan tulevan käyttöön vuoden 2021 alusta alkaen. ”Toivottavasti saamme ensi vuoden Tokion olympialaisista ja paralympialaisista hyvää nostetta uudelle nelivuotiskaudelle”, puheenjohtaja Vesa Nissinen sanoi Vantaalla lauantaina pidetyssä Ampumaurheiluliiton liittovaltuuston syyskokouksessa. (lisää…)