Kategoria: Kaakkois-Suomi

Ilmoittautuminen pistoolin tehoryhmän testileirille 20.-22.10. Kisakallioon on alkanut

Pistoolin tehoryhmän testileiri pidetään 20.-22.10. Kisakalliossa. Kuva 2015 testileiriltä.

Pistoolin tehoryhmän testileiri 20.-22.10.2017 pidetään Lohjalla, Kisakallion Urheiluopistolla. Testileirin kautta voi päästä mukaan tehoryhmävalmennukseen. Viikonlopun ohjelma sisältää mm. fyysisen kunnon testauksen, urheilijahaastattelun ja ampumaharjoituksia. Tehoryhmän testileiri pidetään samaan aikaan pistoolin maajoukkueleirin kanssa.

KUTSU PISTOOLIN TEHORYHMÄN TESTILEIRILLE

Pistoolin testileirille kutsutaan tämän kauden kaikki tehoryhmäläiset sekä uudet ryhmään haluavat urheilijat. Tehoryhmän testileirillä nuoret kokoontuvat näyttämään taitoja, kertomaan itsestään ja harjoittelustaan sekä testaamaan kuntoaan Lohjalle, Kisakallion Urheiluopistolle 20. – 22.10.2017.

Testileiri sisältää fyysisen kunnon testauksen mm. Inbody kehonkoostumusanalyysin, kestävyyskunnon kartoitus polkupyöräergometritestillä. Näiden tulokset käydään läpi selkeällä palauteluennolla. Ohjelmassa on myös ampumaharjoitukset (sis. kuvaukset), haastattelut, antidopingluento sekä tietoiskuja ampumaurheilusta. Ilmoittautuminen tehdään alla olevasta linkistä.

Testileiri alkaa perjantaina 20.10.2017 klo 18.00. Leiri päättyy sunnuntaina 22.10. lounaaseen n. klo 14.00. Leirin alustava ohjelma liitteenä. Ohjelma lähetetään myös ilmoittautuneille.

Varusteet Leirillä tarvitaan ampumavarusteet ilma-aseammuntaan.

Lisäksi kaikki osallistujat ottavat mukaan muistiinpanovälineet, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet. Huoneissa on vuodevaatteet ja pyyhkeet.

Ota mukaan myös harjoituspäiväkirjasi ja mahdollinen harjoitussuunnitelmasi sekä kyselylomake täytettynä. Tämä lomake löytyy liitteenä ja se lähetetään ilmoittautuneille myös sähköpostitse. Hinnat ja laskutus Leirin osallistumismaksu on 199 €. Hintaan sisältyy pe – su yön majoitus, 2xaamiainen, 2xlounas, 2xpäivällinen, 2xiltapala sekä Inbody ja pp-testit. Leiri laskutetaan jälkikäteen. Lasku lähetetään urheilijalle, mikäli et toisin ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita. Leirin osallistumismaksu ilman majoitusta ja ruokailuja on 120€/hlö. Myös oma valmentajasi tai huoltajasi on tervetullut mukaan. Mikäli hän majoittuu ja ruokailee ryhmän mukana hinta on 160€.

Ilmoittautuminen 30.9.2017 mennessä vain SAL: n netissä. Huom!  Tämä koskee myös valmentajia ja huoltajia!

Ilmoittautuminen TÄSTÄ.

Mahdolliset tiedustelut:
Timo Rautio
puh.040 8202300
timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Liitteet ohjelma ja kyselylomake:
Testileirin ohjelma pistoolin tehoryhmä Kisakallio 2017
Kyselylomake tehoryhmät 2017

Vuoden parhaiden Grande Finale ja lajiparlamentit

Suomen Ampumaurheiluliiton  lajiparlamentit ja Vuoden parhaiden ampumaurheilijoiden palkitsemistilaisuus Grande Finale järjestetään 27.10. – 29.10.2017 Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla. Tilaisuudessa vietetään myös eläkkeelle siirtyvän toiminnanjohtaja Risto Aarrekiven läksiäisiä ja toiminnanjohtajan vaihdosta.  Tiedossa hyvää ohjelmaa.

Ohjelma alkaa lauantaina klo 9.00. Katso tarkempi ohjelmarunko ko. linkistä
2017 Lajiparlamenttien ja Granden ohjelmarunko

Ilmoittautumaan pääset tästä
https://www.ampumaurheiluliitto.fi/liitto/lomakkeet/lajiparlamenttiin-ja-grande-finaleen-ilmoittautuminen/

Ampumaurheilukoulun ohjaajakoulutus Nokialla 30.9.2017

Ampumakoulun ohjaajakoulutus järjestetään Nokialla 30. syyskuuta.

Ampumaurheilukoulun ohjaajakoulutus järjestetään Nokialla 30.9.2017 alkaen klo 9.00. Paikkana on Nokian Seudun Ampujien ilma-aserata. Ilma-aserata sijaitsee aivan Nokian keskustassa vanhassa jalkinetehtaassa os. Pirkkalaistie 3. Sijaintikartta

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ohjaamaan lapsia ja nuoria ampumaurheilukoulussa.
Kurssille osallistuminen ei vaadi valmistautumista etukäteen.

Kurssiin kuuluu sekä lajiosa että yleisosa.

Lajiosa:
Ampumaurheilu lapsen harrastuksena, ilmakivääri- ja ilmapistooliammunnan tukiammunnan perustekniikoiden opettaminen ja ampumaurheilukoulun järjestäminen.

Kurssin suorittanut:
– hallitsee turvallisuusasiat
– osaa suunnitella ja toteuttaa harjoitustapahtumat
– hallitsee ilmakivääri- ja ilmapistooliammunnan tukiammunnan opetusmenetelmät
– osaa neuvoa myös apuohjaajia avustamisessa ja
– ymmärtää lasten urheilun lähtökohdat.

Kurssi pidetään 30.9.2017 alkaen kello 9.00 ja paikkana on  Nokian Seudun Ampujien ilma-aserata.
Kurssi päättyy viimeistään n. klo 17.00

Osallistumismaksu 75€ /kurssilainen sisältää koulutuksen ja materiaalin.

Mahdollisuus omakustanteiseen lounasruokailuun.

SAL:n kouluttajana Heikki Romppanen

Ilmoittautuminen
Heikki Romppaselle 25.9.2017 mennessä sähköpostitse,
heikki.romppanen@pp.phnet.fi
puh. 0400 886065

Ehdota Kultahippupalkittavia 2. lokakuuta mennessä

Nyt on aika ehdottaa Kultahippupalkittavia

SAL:n nuorisovaliokunta valitsee vuosittain vuoden Kultahippuampujan, -ohjaajan ja -seuran.
Kultahippuhuomionosoituksia ei jaeta vain menestyksen perusteella, vaan huomionosoituksensaajat ovat aktiivisia ja reiluja Kultahipputoiminnassa.

Toivomme, että ehdotettu nuori/ohjaaja/seura on aktiivisesti toiminnassa mukana oleva, on osoittanut reilua kilpailu- ja urheiluhenkeä ja omaa hyvät sosiaaliset taidot. Nuorisovaliokunta kiinnittää palkittavia valitessaan huomiota kilpailumenestyksen ohessa suuresti muihinkin osa-alueisiin. Palkittavaksi voi siis hyvinkin ehdottaa myös henkilöä/seuraa, jonka mitalisaalis ei ole kummoinen, mutta joka muuten loistaa lajin muissa osa-alueissa kirkkaimmin. Toivomme myös, että seuraväki uskaltaa ehdottaa palkittavaksi vaikkapa naapuriseuran jäsentä tai naapuriseuraa, tai kauempanakin asuvaa henkilöä tai seuraa, kun kokee palkinnon ansaituksi.

Vuoden 2017 tunnustukset jaetaan Grande Finalen yhteydessä 28.10. Kisakallion urheiluopistolla.
Aikaisemmin palkitut löytyvät tästä linkistä.

Ehdotukset uusista palkittavista perusteluineen tulee lähettää 2.10.2017 mennessä ”Ehdota Kultahippupalkittavia” lomakkeella.

Lomakkeen löydät tästä

 

Kongsbergin taululaitteet esillä

Kongsbergin taululaitteita maahantuova Suomen Biathlon järjestää Roukalahden ampumaradalla (Louhenmutka 13, Liperi) SYYSESITTELY-tapahtuman 16.9.2017 klo. 10-13 , jossa ensi kertaa Suomessa isommalle yleisölle esittelemme Kongsberg-järjestelmää tyylillä ”Näe , koe ja keskustele”. (lisää…)

Vuoden 2017 Lajiparlamentit ja Vuoden Parhaiden Palkitsemistilaisuus Grande Finale

Suomen Ampumaurheiluliiton vuoden 2017 Lajiparlamentit ja Vuoden Parhaiden palkitsemistilaisuus Grande Finale järjestetään 27.-29.10.2017 Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla. Luvassa on jälleen hyvää ohjelmaa, iloista seuraa ja hyvää ruokaa ja juomaa. Ilmoittautumisesta, hinnoista ja ohjelmasta tulee tietoa vielä tällä viikolla!

Vielä ehtii hakea Ruutikisojen Kultahippufinaaleja vuosille 2018-19 – haku päättyy 31.8.2017

Ruutikisojen Kultahippufinaalin järjestäjää haetaan vuosille 2018-19

 

Ampumaurheiluliiton nuorisovaliokunta hakee seuraavaa ruutiaseiden Kultahippufinaalin järjestäjää vuosille 2018-19. Yksipäiväiset ruutiaseiden Kultahippufinaalit järjestetään elokuun loppupuolella.

Tänä kesänä Siilinjärvellä pidettyihin finaaleihin osallistui 86 ampujaa 16 seurasta. Joukkuekilpailuissa oli mukana 26 kolmehenkistä joukkuetta.

Hakemukset seuraavaksi ruutiaseiden Kultahippufinaalien 2018-19 järjestäjäksi on jätettävä hakulomakkeella (vastaavat tiedot)
31. elokuuta  mennessä sähköpostitse Timo Rautiolle.
timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi

Hakulomake löytyy seuraavasta linkistä:
Kultahippujen ruutifinaalit 2018-19 järjestämislupahakemus (doc)
Kultahippujen ruutifinaalit 2018-19 järjestämislupahakemus (pdf)

Tiedustelut ruutiaseiden Kultahippufinaalien järjestelyistä myös puhelimitse
Timo Rautiolta 040 8202300

 

Palo ja Friman 20-vuotiaiden makuukilpailuiden mestarit Kouvolassa

IMAS:n Marianne Palo ja ESF:n Cristian Friman jatkoivat hyvää kauttaan myös 50 metrin kiväärilajien nuorten SM-kilpailuissa Kouvolassa lauantaina. Palo ja Friman veivät 20-vuotiaiden sarjoissa makuukilpailuiden voitot. Frimanilla oli henkilökohtaisissa kilpailuissa tuplajuhlat, sillä hän voitti myös 18-vuotiaiden asentokilpailun. Lisäksi hän sai ESF:n väreissä 20-vuotiaissa joukkuekultaa

(lisää…)