Kategoria: Lappi

Kymppigolf kisataan Espoossa 5.8.2024

Ampumaurheilijoiden jokakesäinen golfkisa Kymppigolf pelataan tänä vuonna Espoossa Espoon Golfseuran kentällä. Ajankohta on perinteiseen tapaan elokuun ensimmäinen maanantai, joka osuu tänä vuonna päivämäärään 5.8.2024.

Pelimuoto: pistebogey, paras scratch-tulos palkitaan. Lisäksi luvassa erikoiskilpailuja. Suurin kilpailussa huomioitava tasoitus on 36.

Osallistumisoikeus: SAL:n seuran jäsenyys tai kutsuvieras sekä SGL:n golfseuran jäsenyys.

Hinta: 75 €/hlö. Sisältää tervetulo – kahvi/pulla, rangepoletit, sauna ja suihkut, golfkärry sekä myöhänen lounas.

Ensimmäinen lähtö on klo 11.20, lähdöt 10 min välein. Kisainfo aloitetaan 10.50. Caddiemasterilta saa ilmoittautuessa poletteja driving rangeille, caddiemasterin takana löytyy chippaus ja putting greeni.

Kisa pelataan EGS:n kentällä, osoitteessa Blominmetsäntie 2, Espoo.

Espoo golfilla on myös toinen kenttä: Gumböle golf. Siellä voi perjantaina pelata kierroksen hintaan 55€, maksaessa muista kertoa että olet tullut kymppigolfia varten tai käytä koodia Kymppigolf.

Ilmoittaudu mukaan 28.07.2024 mennessä. Muista myös ilmoittaa erikoisruokavalioista mahdollisimman nopeasti. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös ampumaseurasi, golfseurasi ja tasoituksesi (hcp).

Kaikkia ilmoittautuneita pyydetään tuomaan mukanaan pieni palkinto, joita jaetaan kisan jälkeen osallistujille sen mukaan, mitä niitä riittää.

Ilmoittautumiset: cfriman99@gmail.com, +358404859600

Espoon golfseuran yhteyshenkilö: annika.ahokas@espoogolf.fi, +358449706063

Lisätietoa tapahtumasta: https://www.ampumaurheiluliitto.fi/kalenteri/tapahtumat/tapahtuma/?id=500

Kommentteja liiton uuteen strategiaan 31.5. mennessä

Olemme uudistamassa liiton strategiaa ja haluammekin kuulla teidän ajatuksia ja kommentteja siihen liittyen kyselyllä joka on avoinna 31.5.2024 asti! Arvokasta tietoa tuottavaan kyselyyn pääsette tästä linkistä. Linkin kautta kysely avautuu uuteen ikkunaan. Samaan kyselyyn voitte vastata myös tämän sivun alaosassa.

Markus Ahtiaisen laatimaan materiaaliin, joka on yhteenveto jo tehdystä työryhmien työstä, pääsette tarkastelemaan tästä linkistä.

 

LIITE 5 SAL_strategia_28042024

SAL:n liittovaltuuston kokous linjasi uutta strategiaa

Turun pormestari Minna Arve toi Turun kaupungin tervehdyksen liittovaltuuston kokouksen alkuun. (Kuva: Jaakko Hyvätti)

Liittovaltuusto linjasi lauantaina pidetyssä kokouksessaan liiton uutta strategiaa vuosille 2025-2028. Strategiasta päätetään myöhemmin lokakuun lopussa järjestettävässä liittokokouksessa. Valtuusto päätti myös muun muassa jäsenmaksujen korotuksesta ensi vuodelle. (lisää…)