Kultahippuvakuutus ja aikuisten ampumakouluvakuutus

KULTAHIPPUPASSIN JA AMPUMAKOULUVAKUUTUKSEN OSTAMINEN

Ampumakouluun ilmoittautuneiden tulee hankkia joko ilmoittautumisen yhteydessä tai ennen ampumakoulun alkamista em. tuotteet. Kultahippupassin voi hankkia alle 16-vuotias ja Ampumakouluvakuutuksen yli 16-vuotias kurssilainen.

Jotta näiden ostaminen on mahdollista, tulee henkilön tehdä itselleen Suomisport-tili. Alle 13-vuotiaalle tilin pitää tehdä hänen huoltajansa, joka liittää nuoren oman profiiliinsa. Huoltaja huolehtii myös Kultahippupassin hankinnasta ja tapahtumaan ilmoittautumisesta nuoren puolesta.

Kirjaudu sisään www.suomisport.fi. Tilaa kertakirjautumiskoodi puhelimeen, johon voit ottaa vastaan tekstiviestejä tai sähköpostiin.  Saatuasi koodin, syötä se sille varattuun tilaan ja paina Kirjaudu sisään. Koodi on voimassa 30 minuuttia. Nyt voit ryhtyä luomaan itsellesi profiilia täyttämällä pyydetyt tiedot ja lopuksi painamalla Luo profiili -painiketta. Sen jälkeen näet oman profiilisi ja myös saamasi Sportti-ID-numeron.

Jos sinulla on alle 13-vuotias huollettava, jolle olet hankkimassa Kultahippupassia tai Juniorilisenssiä, lisää hänet omaan profiiliisi Lisää lapsi -painiketta klikkaamalla ja täyttämällä pyydetyt lapsen tiedot ja sen jälkeen painat Luo profiili -painiketta. Lapsi näkyy sinun profiilissasi ja hänelle muodostui oma Sportti-ID, joka näkyy, kun painat Siirry-painiketta hänen nimensä perässä.

Kultahippupassia pääsee hankkimaan profiilissa näkyvästä Ostamaan-painikkeesta. Valitse tuotteista lisenssi/pelipassin ostaminen ja sen jälkeen ostatko itsellesi vai lapselle. Sen jälkeen valitset lajin, jonka jälkeen saat listauksen tuotteista ja valitset sieltä oikean tuotteen. Kultahippupassi sisältää itsessään vakuutuksen, joten siihen ei tarvitse erikseen ottaa vakuutustuotetta kuten muihin juniori-ikäisten lisensseihin.  Seuraavaksi valitset edustamasi seuran ja sitten jäljellä on tuotteen maksaminen.

Jos ilmoitat lasta tapahtumaan, kirjaudu omaan profiiliisi, etsi tapahtuma toiminolla pääset hakemaan oikean tapahtuma. Klikkaa tapahtumaa ja valitse Ilmoittaudu. Suomisport kysyy, oletko ilmoittamassa itseäsi vai lastasi tapahtumaan. Sen jälkeen vastaat tapahtuman mahdollisiin kysymyksiin, hyväksyt ehdot ja painat Eteenpäin -painiketta. Ilmoittautuminen on sen jälkeen tehty!


Kultahippuvakuutus

Vakuutuksen haltija kuuluu kultahippuvakuutuksen piiriin. Vakuutus on voimassa alle 16-vuotiailla tytöillä ja pojilla ampumaurheilukoulutoiminnassa sekä kilpailutapahtumissa tukisarjoissa. Vakuutus on voimassa myös urheilupaikan ja kodin välisellä matkalla. Vakuutus sisältää myös vastuuvakuutuksen.

Vakuutuksen voimassaoloaika on 1.10.2022-30.9.2023.

Vahinkotapauksen sattuessa ampumakouluohjaaja vahvistaa kirjallisesti vahingon tapahtumisen lähimpään Pohjola-yhtiöiden konttoriin.

Kilpailuoikeus: Tukisarjat alle 14-vuotiaat
Hinta: 3€ Suomisportista. 5€ SAL:n toimistosta.
Kenelle: Alle 16-vuotiaat
Vamman hoitokulut: 15.000€
Pysyvän haitan korvaus kertakorvauksena: 30.000€
Kuolema: 8.500€

Jos haluat ostaa kultahippupassit Suomisportin sijaan SAL:n toimistosta, niin toimita seurasi ampumakoululaisten nimilista syntymäaikoineen ja osoitteineen Ampumaurheiluliittoon Olli Törnille olli.torni@ampumaurheiluliitto.fi Hän toimittaa lisenssikortit (=kultahippuampujan passi) pyydettyyn osoitteeseen. Lasku seuralle lähetetään vuoden lopussa kaikista vuoden aikana tilatuista vakuutuksista.

 

Aikuisten ampumakouluvakuutus
Aikuisten ampumakoululaiset kuuluvat myös vakuutuksen piiriin. Vakuutus on voimassa yli 16-vuotiailla aikuisten ampumaurheilukoulutoiminnassa. Ei sisällä kilpailuoikeutta. Vakuutus on voimassa myös urheilupaikan ja kodin välisellä matkalla. Vakuutus sisältää vastuuvakuutuksen.

Vakuutuksen voimassaoloaika on 1.10.2022-30.9.2023.

Vahinkotapauksen sattuessa ampumakouluohjaaja vahvistaa kirjallisesti vahingon tapahtumisen lähimpään Pohjola-yhtiöiden konttoriin.

Kilpailuoikeus: Ei
Hinta: 4,5€, 6€ SAL:n toimistosta.
Kenelle: Yli 16-vuotiaat
Vamman hoitokulut: 15.000€
Pysyvän haitan korvaus kertakorvauksena: 30.000€
Kuolema: 8.500€

Aikuisten ampumakouluvakuutuksen voi henkilö itse tai seura ostaa Suomisportin kautta osoitteessa www.suomisport.fi. Aikuisten ampumakouluvakuutuksiin ei enää ole fyysisiä vakuutuskortteja, vakuutuksen saa ostettua ainoastaan Suomisportin kautta.

 

Ampumakouluvakuutusten tuoteseloste:
Tuoteseloste 2022-2023

 

Ohje Ampumaurheilukoulun luomiseksi Suomisportin tapahtumaksi
Tapahtuman luominen Ampumaurheilukoulu